Τοπικά

NOVATEC : Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο σχολείο των Βελιτσών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η εκπρόσωπος της  NOVATEC,  Παναγοπούλου Ευαγγελία, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βελιτσών, Ανδρεοπούλου Γεωργία, ανέλαβε , να υλοποιηθούν μια σειρά από δράσεις και έργα για το σχολικό έτος 2023/24.

Το Δημοτικό μαζί με το Νηπιαγωγείο, είναι ένα από τα μικρά επαρχιακά Δημοτικά σχολεία της Δυτικής Αχαΐας,  με θέληση και στόχο την επιμόρφωση και το «άνοιγμα» των μαθητών του στην κοινωνία.

Η εταιρεία NOVATEC

Προμήθευσε:

  • Δύο Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές
  • 80 βιβλία για την δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου
  • Δύο Καινούριες  Βιβλιοθήκες
  • Αναλώσιμα Χαρτικά και διάφορα Είδη για τις χειροτεχνίες των μικρών μαθητών

Ανέλαβε:

  • Επισκευή και  Βαφή των αποθηκευτικών χώρων
  • Βαφή των κιγκλιδωμάτων του προαύλιου χώρου

Στη NOVATEC δίνουμε ώθηση στη γνώση, στηρίζουμε τις νέες γενιές ώστε να αποτελέσουν τους χρήσιμους πολίτες του μέλλοντος της χώρας μας και δίνουμε το παράδειγμα της έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας για την ευημερία όλων. Η NOVATEC, μια εταιρεία με γνώμονα την τεχνολογία και την καινοτομία, δεσμεύεται ενεργά στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας, και υλοποιείται με ποικίλες δράσεις που αγγίζουν ευαίσθητους τομείς.

Στην παραλαβή βρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η Διευθύντρια του Δημοτικού Βελιτσών και εκπρόσωποι της εταιρείας NOVATEC