Τοπικά

LOUX GNC 3on3 – Τουρνουά 3×3 στη Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε γήπεδο μπάσκετ αναμένεται να μεταμορφωθεί η Πλατεία Παπαγιαννοπούλου την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 για τις ανάγκες διεξαγωγής του μεγάλου τουρνουά 3×3 basketball, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Greek National Challenge 3on3, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η επαφή όλων με μια διαφορετική εκδοχή καλαθοσφαίρισης, για τη διεξαγωγή της οποίας χρειάζεται μία μπασκέτα, μισό γήπεδο basket και 3-4 παίκτες για την κάθε ομάδα.

Σήμερα αποτελεί το νούμερο ένα «urban» (αστικό) ομαδικό άθλημα, ενώ από το 2020 έχει ενταχθεί ως άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η δράση προσφέρεται δωρεάν για όλους και οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο έως την Πέμπτη (25/4) το απόγευμα και ώρα 8 μ.μ. Το τελικό πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση των εγγραφών.
Σύνδεσμος εγγραφής: https://docs.google.com/forms/d/1dMZo7X9on0pq8q768NPv6nU8PtoG_94J7IFoBko QQj0/viewform?edit_requested=true