Ελλάδα

Άγ. Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν ο διοικητής του Α.T. και ο τηλεφωνητής του 100

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη  δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας.

Το ηχητικό που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα από την κλήση του θύματος στην Άμεση Δράση, εστάλη αυτούσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες από την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα και να λέει ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, τελεί υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.