Τοπικά

Το Innovation Western Greece 4.0. και φέτος στο RGC

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Regional Growth Conference αγκαλιάζει την διεξαγωγή της διημερίδας Innovation Western Greece 4.0. που διοργανώνεται από την NBG Business Seeds.

Συζητήσεις της διημερίδας εντάσσονται στο πλαίσιο του 12th  Regional Growth Conference στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συνεργασίας.

Μέσα από πάνελς και workshops που διοργανώνει το Innovation Western Greece 4.0., χαρτογραφείται η καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα: Τι σημαίνει καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται;

Στις συζητήσεις και στα workshops συμμετέχουν κεντρικοί φορείς και οργανισμοί, που έρχονται στη Δυτική Ελλάδα για να συναντήσουν και να δικτυωθούν με τους τοπικούς φορείς. Συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Patras IQ, το Επιμελητήριο Αχαΐας, η ΕΑΤΕ, το Τεχνολογικό Πάρκο Πατρών, το Regional Growth Conference, τo POS4work, το Mindspace και το Orange Grove, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Uni.fund, το Μetavallon, το ΕλληνοΑμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, και τη Bayer Ελλάς.