Τοπικά

Πλήθος κόσμου στην πίτα του Επιμελητηρίου Αχαΐας παρουσία Μπρατάκου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Κατάμεστη από κόσμο η αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Αχαΐας, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου του Δ..Σ. υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους, σε μια εκδήλωση με ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς γίνεται μετά από κομβικές χρονιές για την επιχειρηματικότητα του νομού, με τον φορέα να παίζει έναν σημαίνοντα ρόλο στην δυναμική που έχει αναπτυχτεί.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος. η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με τον κ. Μπρατάκο ήταν και σύζυγος του, η βουλευτής Έλενα Ράπτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παπάς, εκπρόσωποι φορέων και παρατάξεων και δεκάδες επιχειρηματίες όχι μόνο της Αχαΐας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαρλαφέκας βράβευσε τον επιχειρηματία Αθανάσιο Στεφανόπουλο για την μεγάλη του προσφορά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, με την δωρεά του υπερσύγχρονου μηχανήματος PET/CT.

Πρόκειται για μια δωρεά- μαμούθ, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, η μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο, ενώ το βραβείο πήρε από τον κ. Μαρλαφέκα ο ίδιος ο επιχειρηματίας ευεργέτης, κάτω από το ένθερμο χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.