Τοπικά

Συνεδριάζει σήμερα η ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος για να εκλέξει το νέο προεδρείο της

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να εκλέξει προεδρείο και Ε.Ε..

Θυμίζουμε ότι στο νέο Δ.Σ. έχουν εκλεγεί οι:

-Από τον συνδυασμό «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Δυτικής Ελλάδας» οι Δήμαρχοι, Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ιωάννης Λέντζας, Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος και Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αποστολάκης Γεώργιος από τον Δήμο Άκτιου – Βόνιτσας, Αργυρόπουλος Ιωάννης από τον Πύργο και Λώλος Θεόδωρος από την Ζαχάρω.

-Από τον συνδυασμό «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» οι Δήμαρχοι Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας και Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρήστος Γούτος από την Αιγιάλεια, Ιωάννης Φαρμάκης από το Αγρίνιο, Δημήτρης Σκορδόπουλος από το Αγρίνιο, Σπύρος Τομαράς από το Άκτιο- Βόνιτσα και Κώστας Σβόλης από την Πάτρα.

-Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Απόστολος Αγγελής από την Πάτρα, Μιχαήλ Αναστασίου από την Πάτρα και Τιμολέων Παπανικολάου από το Αγρίνιο.