Τοπικά

Παράσταση πολιτικής αγωγής από τις οικογένειες των δυο παιδιών που έσβησαν στην άσφαλτο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Λες και έχει παγώσει ο χρόνος, για τις οικογένειες Στεργίου και Παπαδόπουλου στην Πάτρα μετά το τροχαίο που τους στέρησε τη ζωή.

Κανείς δεν έχει πιστέψει πως αυτά τα δύο παλικάρια, ο Γιάννης και ο Γιώργος δεν θα ξαναπεράσουν την πόρτα των σπιτιών τους, έχοντας “πετάξει” ψηλά, κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι που κανείς τους δεν πίστευε ότι θα κάνει.

Ομως η μοίρα έγραψε την πιο θλιβερή ιστορία για τα δύο παλικάρια, λίγο πριν τις 11 τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης στην οδό Αρέθα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στεργίου Κώστας Κρεμμύδας θα δηλώσει το πρωί της Παρασκευής παράσταση πολιτικής αγωγής.

Το ίδιο θα πράξει και ο δικηγόρος που θα αναλάβει την οικογένεια Παπαδόπουλου.

“Κάναμε αυτοψία στην διασταύρωση. Μετρήσαμε τους χρόνους από το πράσινο στο πορτοκαλί και στη συνέχεια στο κόκκινο. Είναι ξεκάθαρο πως ο οδηγός του ΙΧ πέρασε με κόκκινο. Στο βίντεο από την κάμερα γειτονικού καταστήματος διακρίνεται το πράσινο στην κατεύθυνση κίνησης της μηχανής των δύο παιδιών για αρκετά δευτερόλεπτα. Είναι αυταπόδεικτο ότι ο οδηγός του ΙΧ έχει παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και η μηχανή των παιδιών έπεσε πάνω του” δήλωσε ο κ. Κρεμμύδας.

Οι φίλοι των δύο παιδιών συνεχίζουν και αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη τους, στο σημείο της τραγωδίας. Ανάβουν κεριά, αφήνουν λουλούδια, γράφουν σημειώματα.