Τοπικά

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Τησαρχόντος διαφωνώντας με τη “γραμμή” του κόμματος για τα ομόφυλα ζευγάρια

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο Βαγγέλης Τησαρχόντος εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή του με τη “στάση” του κόμματος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην επιστολή του αναφέρει:

ΠΡΟΣ

Το ΠΑΣΟΚ-Κινημα αλλαγης

ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ

1)Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Νικο Ανδρουλάκη
2)Πολιτικό συμβούλιο
3)Κεντρική πολιτική επιτροπή
4)Ν.Ε. Αχαιας

Θέμα :Παραίτηση Γραμματέα Τοπικού συντονιστικού οργάνου ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Δυτικής Αχαιας.

Την 15/02/2024  ψηφίστηκε στην βουλή των Ελλήνων και από το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής το νομοσχέδιο για τους ομοφυλλόφυλους κάτι που προσωπικά δεν με εκφράζει γιατί  έχω άλλες ηθικές αξίες, πραγματικά  νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα ως γραμματέας να πω έστω την γνώμη μου πάνω σε αυτό το  σοβαρό θέμα και δεν μπορώ πλέον να φέρνω τον τίτλο του γραμματέα του κόμματος για όλους  τους γονείς και τα παιδιά τους αλλά και τον ίδιο τον Θεό και θέλω να απαλλαγώ από αυτήν την θέση που δεν με εκφράζει πλεον.
Δεν θα είμαι αρωγός ενός συστήματος που ακόμα δεν ξεκίνησε  άρχισε να σαπίζει νομιμοποιόντας το παραφύσιν ,  γιατί έχουμε  παιδιά και  πρέπει να τα προστατεύσουμε .
Ο σκοπός μας είναι ιερός να φτιάξουμε μια κοινωνία καλύτερή  για τα παιδιά μας με αξίες δικαιοσύνης  και ήθους μπροστά στο Χριστό που έχουμε από τους γονείς μας και όχι σάπια.
Για τους λόγους που σας προανέφερα ζητώ η  παραίτησή μου  να γίνει αποδεκτή .

Τησαρχοντος Κων. Ευαγγελος
Πατέρας τριών τέκνων”.