Τοπικά

ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024: Δηλώσεις συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2024.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται “το Αχαγιώτικο Καρναβάλι αποτελεί έναν θεσμό που διοργανώνεται εδώ και 40 χρόνια στην πόλη της Κάτω Αχαΐας. Ως αυθεντική λαϊκή έκφραση της πολιτιστικής ταυτότητάς μας, συνιστά ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την τοπική μας κοινωνία.
Κάθε χρόνο εκατοντάδες συνδημότες μας συμμετέχουν ενεργά, με κέφι και ζωντάνια, στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Καρναβαλική Ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, οι οποίες κορυφώνονται με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.
Οι κύριοι συντελεστές του Καρναβαλιού δεν είναι άλλοι από τους τοπικούς φορείς, τους Συλλόγους και φυσικά τα παιδιά, η συμμετοχή των οποίων αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του εν λόγω θεσμού.
Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλείσθε να συμμετάσχετε, ως οργανωμένο group, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Αχαΐα, την Παρασκευή το απόγευμα, στις 15 Μαρτίου 2024.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν δια ζώσης ή ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής του/της Σχολείου/Ομάδας τους έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.
E-mail: k.askouni@ddachaias.gr
Τηλέφωνο: 26930 25000
Διεύθυνση: Σ. Ταυρομένεος 50, Κάτω Αχαΐας, ΤΚ. 25200″.