Αθλητισμός

Οικονομόπουλος: “Να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας”

 
 
 
 
Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα της Αχαγιάς 82.

Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα με τον Προμηθέα 2014, έδωσε σύνθημα νίκης για το εντός έδρας ντέρμπι με την Δόξα Πύρρου Άρτας και έκανε απολογισμό για το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Μίνι συνέντευξη – απολογισμό έδωσε ο “υπαρχηγός” της ομάδας μας Ανδρέας Οικονομόπουλος, στην σελίδα μας!!

ερώτηση 1: Τι συνέβει την προηγούμενη Κυριακή και ήρθε η ήττα απο τον Προμηθέα 2014 ;

απάντηση1: Όλη την προηγούμενη εβδομάδα λέγαμε και ξέραμε όλοι ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκάθαρα στοχεύει στην άνοδο.

Ήμασταν κοντά σε όλο τον αγώνα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια ήττα, οπου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Δυστυχώς συνέβει κάτι δυσάρεστο με δική μου ευθύνη, που μένει εντός των τειχών της ομάδας, και για αυτό το λόγο, απολογούμε στην διοίκηση, στον προπονητή και στους συμπαίχτες μου, και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας!!

ερωτηση2: Την προσεχή Κυριακή φιλοξενούμε στην Κάτω Αχαΐα, την ομάδα της Δόξας Πύρρου Άρτας. Τι να περιμένουμε ;

απαντηση2: Ακόμα ένας αγώνας στην έδρα μας, ακόμα ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε για να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη. Η Άρτα ειναι μια ομάδα με αρκετά υψηλό μπάτζετ άρα είναι ομάδα με φιλοδοξίες όπου σίγουρα θα είναι στα επερχόμενα play off. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλο τον αγώνα και να καταφέρουμε να πάρουμε τους 2βαθμούς της νίκης.

ερωτηση3: Κάνε μας ένα μινι απολογισμό του 1ου γύρου της National League 2

απαντηση3: Η Αχαγιά 82 βρίσκεται σε πολύ καλό μονοπάτι. Έχουμε μόνο 2 ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να επισημάνω κάτι. Για εμας το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Βέβαια με την δυναμική που έχουμε δείξει έως τώρα έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες.