Αθλητισμός

Με 23 αθλητές/τριες συμμετείχε ο Γ.Σ. Δύμης στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με 23 αθλητές/τριες συμμετείχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Δύμης στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στις 28/1/24 από ΕΑΣ Β΄ Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Πάνω από 800 αθλητές/τριες ήταν ο αριθμός που συμμετείχαν από πολλές περιοχές της επικράτειας (Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αττική και Ήπειρο).

Οι αθλητές του συλλόγου μας στο πρώτο αγώνα της χρονιάς πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Από αυτές ξεχώρισαν το χρυσό μετάλλιο της Αγγελικής Νιφόρα στο άλμα σε μήκος, το επίσης χρυσό μετάλλιο της Μαρίας Παναγιωτοπούλου στα 600μ (Cross Country Running), παίρνοντας μεγάλη διαφορά από της υπόλοιπες αθλήτριες στον τερματισμό αποδεικνύοντας της ανοδική της πορεία, και το ασημένιο μετάλλιο της αθλήτριας Δήμητρας Γιούλη στην σφαιροβολία.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια Μαρία Πετροπούλου που τερμάτισε 4η στα 1200μ, αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν στις πρώτες θέσεις δεν άντεξε λόγω της ελλιπής της προετοιμασίας και της απειρίας της σε αγώνες.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν επίσης και οι πρωτοεμφανιζόμενες Ισμήνη Μπουζάνη μεταγραφή από την Ολυμπιάδα Πατρών, η Σοφία Λάζαρη που ήταν ο πρώτος αγώνα της στο στίβο μιας και έχει περάσει και από άλλα αθλήματα και η Μαρία Νιφόρα.

Το ευχάριστο για τις προσπάθειες των αθλητών/τριων είναι ότι στο μεγαλύτερο σύνολο τους είναι καλοί μαθητές/τριες στα σχολεία τους κάτι που ο Γ.Σ. Δύμης το παρακολουθεί με τη συνεργασία των γονιών τους.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αθλητές που συνεχίζουν να προπονούνται σε αντίξοες συνθήκες (Σε λάσπες, πέτρες, χόρτα) αντί για ταρτάν, χωρίς κλειστό χώρο γυμναστηρίου για τις βροχερές ημέρες, χωρίς βαλβίδες ρίψεων, αλμάτων. Με λίγα λόγια σε συνθήκες της δεκαετίας του πενήντα γιατί η περιοχή της Δυτικής Αχαΐας είχε στάδιο με οργανωμένο στίβο στα τέλη του 1960.