Ελλάδα

Μικρή παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2024

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ προανήγγειλε ολιγοήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2024. Μάλιστα τόνισε πως σκοπός της ρύθμισης που θα έρθει είναι να μην υπάρχουν συνεχείς παρατάσεις για την πληρωμή τους.

Παρ’ όλα αυτά, ενδεχομένως-γιατί φέρνουμε όλες αυτές τις ρυθμίσεις, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία -για κάποιες μέρες να έχουμε και μια παράταση στη διαδικασία».

«Μειώνονται τα τεκμήρια μέσα στο 2024»

Ερωτηθείς εν συνεχεία για το ζήτημα των τεκμηρίων υπογραμμίζει το εξής «όσον αφορά τα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία είναι σημαντικά, αυτά θα τα επανεξετάσουμε. Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια διαδικασία ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός τους, διότι αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις είτε να είναι πολύ χαλαρά και να μην λαμβάνουν υπόψη τους κάποια δεδομένα είτε σε άλλες περιπτώσεις να είναι πάρα πολύ αυστηρά και να μην έχουν αποτέλεσμα (…). Δεν υπάρχει προγραμματισμός για τον εξορθολογισμό των τεκμηρίων. Έχουμε όμως, μια επιτροπή η οποία πρέπει να συντάξει ένα πόρισμα αλλά αυτό θα πάρει κάποιους μήνες, δυο τρεις και από κει και πέρα θα μπορέσουμε να έχουμε μια εισήγηση για να μπορούμε να πάμε εντός του 24».