Τοπικά

Παρέμβαση της Σταυρούλας Ζούβελου για τα αγροτικά

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε παρέμβασή της για τους αγρότες η Σταυρούλα Ζούβελου γεωπόνος και υποψήφια με τη Λαικη Συσπείρωση Δυτικής Αχαΐας αναφέρει:

Οι αγρότες της περιοχής μας, αλλά και όλης της χώρας έχουν βιώσει πρωτοφανείς καταστάσεις τα τελευταία χρόνια.
Οι τιμές των γεωργικών εφοδίων και του αγροτικού ρεύματος εκτινάχθηκαν στα ύψη! Σ αυτή τη λαίλαπα ακρίβειας και φτωχοποίησης των αγροτών η μόνη παράταξη που ανέδειξε και μπήκε μπροστά σε κινητοποιήσεις και αγώνες ήταν η Λαϊκή Συσπείρωση. Μαζί με τα συνδικαλιστικά όργανα και τους αγροτικούς συλλόγους διαμαρτυρήθηκε και απαίτησε αποζημιώσεις και ενισχύσεις, τόσο από τον ΕΛΓΑ, όσο και απο τη Περιφέρεια και τις κυβερνήσεις.
Πρέπει να δυναμώσει κι άλλο η παρουσία μας και να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση στο Δήμο, ώστε να διεκδικούμε και να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον των αγροτών και του λαού.
Αυτό το νόημα έχει και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο το ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΌΠΟΥΛΟ.
Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τη Λαϊκή Συσπείρωση, για ισχυρή εκπροσώπηση ,για την καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων του μικρομεσαίου αγρότη και του λαού.