Αθλητισμός

Θάνος Τσάμης – Γιώργος Πολυζώης : Πιο δύσκολο το φετινό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΕΠ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής την Κυριακή 22 Οκτωβρίου για την γυναικεία ομάδα των Αστεριών Αχαΐας εκτός έδρας με την ομάδα της Τρίπολης και ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος Θάνος Τσάμης και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Πολυζώης κάνουν την δική τους εκτίμηση για το φετινό Πρωτάθλημα.

“Έχοντας μια σύντομη εμπειρία από την περσινή μας χρόνια θεωρούμε ότι θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό και δύσκολο το φετινό Πρωτάθλημα. Φέτος με 2 λιγότερες ομάδες γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό αφού δεν θα υπάρχει η διαδικασία των play out οπότε όλη η διάρκεια του Πρωταθλήματος θα είναι ένα Ράλι για τις ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την παραμονή, όπως εμείς.

Φέτος ενισχύθηκαμε με 3 αθλήτριες αλλά το Πρωτάθλημα είναι μακρύ και στόχος μας είναι να αντέξουμε ως το τέλος. Θεωρούμε ότι οι έδρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, τα ταξίδια μας φέτος θα είναι σε Κόρινθο, Βραχάτι, Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τρίπολη, Άργος, Σπάρτη.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να βοηθήσει την γυναικεία ομάδα της Δυτικής Αχαΐας και να στηρίξει τις προσπάθειες των κοριτσιών και των προπονητών.

Η ομάδα πλαισιώνεται από τις αθλήτριες  : Βιβή Μιχοπούλου, Θάλεια Δουραμάνη, Ασημίνα Ζωγοπούλου, Μελίνα Κονδύλη, Πενυ Μπακλεση, Βάσια Μητροπούλου, Μαριεύα Τσάφου, Κατερίνα Σαράντη, Εβίνα Λυκούδη, Μαρίνα Ζησιμάτου, Ελιάνα Ρίπι, Ρουντίνα Ρίπι, Έλενα Κόλλια, Σπυριδούλα Πετροπούλου, Ιωάννα Λινάρδου, Αναστασία Κόκκινου.

Προπονήτρια: Ρανια Πανουτσοπουλου , Στατιστικολογος: Γιώργος Λυκούδης, Έφορος Γυναικείου: Βασίλης Παπαδημητρόπουλος, Γεν. Αρχηγός: Γιώργος Πολυζώης, Υπ. Τμήματος : Θάνος Τσάμης, ενώ για 8η συνεχόμενη χρονιά Χορηγός Επικοινωνίας είναι το westcity.gr

Ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες της φετινής προσπάθειας με ένα καλό Πρωτάθλημα.