Τοπικά

Ανδρέας Φώτου : Ένα από τα δυνατά χαρτιά των Νιφορεΐκων παραμένει αναξιοποίητο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα στοιχεία που θα μπορούσαν που χρίζουν αντιμετώπισης , αναφέρει ο υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Νιφορείκων, Ανδρέας Φώτου.

Αναλυτικά όπως αναφέρει :

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του χωριού μας μετά τις αγροτικές παραγωγές ειναι το παραλιακό μας μέτωπο. Δυστυχώς δεν έχει αξιοποιηθεί αρκετά και το κυριότερο δεν συντηρείται. Παράλληλα τα ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης είναι τα εξής :

  1. Ο παραλιακός δρόμος μας , όταν κατασκευάστηκε ήταν ένα στολίδι για την περιοχή μας και πόλος έλξης επισκεπτών. Τώρα από την εγκατάλειψη έγινε σημείο αρνητικού σχολιασμού.
  2. Ελλείπεις φωτισμός στους δρόμους που οδηγούν από την παραλία στο κέντρο του χωριού και προς την Κάτω Αχαΐα και να τοποθετηθεί φωτισμός στους παραλιακούς δρόμους όπου υπάρχουν σπίτια.
  3. Αγροτικοί δρόμοι σε πολλά σημεία απροσπέλαστοι που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τους κατοίκους για να πάνε στα χωράφια τους.
  4. Στο γήπεδο μας να κατασκευαστεί κερκίδα με σκέπαστρο καθώς και ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό. εκτός από την ανδρική ομάδα υπάρχει και ακαδημία ποδοσφαίρου.
  5. Αποχέτευση
  6. Διάβρωση των ακτών