Τοπικά

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος : Για μια Ασφαλή Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, με εντυπωσιακή καριέρα, αφοσίωση και αυταπάρνηση, αναδεικνύεται ως η φωνή για την εκσυγχρόνηση  και την πρόοδο της  Δυτικής Αχαΐας.

Κατέβηκε ως υποψήφιος για να βοηθήσει τον τόπο του, όπως έκανε πάντα , απ όποια θέση και να βρισκόταν.

ΔΗΜΟΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αποδέχθηκε την πρόταση υποψηφιότητας για έναν Δήμο δημιουργικό, με εξωστρέφεια, με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών του. Υπηρέτησε επι δεκαετίες στο Πυροσβεστικό σώμα κατακτώντας το βαθμό του Αντιστράτηγου – Επίτιμου Υπαρχηγού. Μεταφέροντας την εμπειρία του από την πυροσβεστική πορεία, ο υποψήφιος έχει θέσει στόχο να είναι εκλεγμένο μέλος μιας δημοτικής αρχής, η οποία έχει ως αρχή την ασφάλεια των πολιτών, την ευημερία του τόπου και την ισότητα, έτσι ώστε να μην ωφελούνται οι λίγοι, αλλά οι πολλοί και πάνω απ όλα οι αδύναμοι.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για μια κοινότητα δυναμική με προοπτικές ανάπτυξης πρωτογενούς τομέα και τουρισμού. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας ακουστεί η δυνατή φωνή μας, γιαυτό τον ευλογημένο τόπο που μας αγκαλιάζει όλους και δίνει ζωή στα σπίτια μας. Με την ψήφο σας μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η φωνή μας θα ακουστεί προσφέροντας όσα απαιτούνται για την ευημερία και την ασφάλεια που όλοι επιθυμούμε.

Ας ενωθούμε για ένα καλύτερο μέλλον.