Τοπικά

Ρήγας Θανασάς : Ο κόσμος έδωσε μήνυμα αλλαγής

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τρεις ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, μπαίνουμε στην τελική ευθεία με δύναμη και αίσθημα νίκης, για δήμαρχο τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Η δυναμική νίκης που καταγράφεται εκφράζει την θέληση του κόσμου για έργο προσπάθεια και αλλαγή !

Για εναν Δήμο που είναι απογοητευμένος για το παρελθόν του αλλά αισιόδοξος για το Μέλλον του. Από την πλευρά μου, η επιθυμία μου είναι να σας εκπροσωπήσω ως Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας. Προσπαθούσα πάντα να ήμουν παρών στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η περιοχή μας. Πιστεύω σε έναν Δήμο δυτικής Αχαΐας σύγχρονο , με έργα υποδομής , ασφάλεια και προοπτική για όλους τους Δημότες. Η αγάπη μου για τα κοινά, η ευαισθησία για φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις, το πάθος μου για δημιουργία , η υποχρέωση για αισθήμα ασφαλείας στην κοινωνία, καθώς και η Αναπτυξιακή Πνοή του Γρήγορη Αλεξοπουλου αποτέλεσαν για εμένα τα κυριότερα κίνητρα για να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας για μια νέα αρχή! Γνωρίζουμε τον τρόπο και έχουμε τη θέληση να πετύχουμε.

Στοχεύουμε σε έργα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του συνόλου της περιοχής.

Στις εκλογές της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου 2023 ψηφίζουμε για να πάμε μπροστά, για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας που μας αξίζει. Αισθάνομαι λοιπόν, την επιθυμία να αποκτήσω μια θέση δίπλα στον αυριανό μας Δήμαρχο, δίπλα στον δήμο μας, δίπλα στους συμπολίτες μας, με αίσθημα ευθύνης και τιμής. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας εκ των προτέρων.

Ρήγας Θανασάς