Αθλητισμός

Στα “κιτρινόμαυρα” ο Μπραντάν

 
 
 
 
Τον Φερνάντο Μπραντάν απέκτησε η Αχαϊκή και δυναμώνει αισθητά στη μεσαία γραμμή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Και επίσημα Φερνάντο Μπραντάν στην Αχαϊκή..

Μπορεί να…τα έχει τα χρονάκια του αφού έχει πατήσει τα 42, δε παύει όμως να είναι ένας παίκτης πολυ έμπειρος που όσο μπορεί θα βοηθήσει τα καναρίνια.

Από σήμερα και επίσημα ο Λατινοαμερικάνος παλιός παίκτης της Παναχαϊκής Φερνάντο Μπραντάν είναι παίκτης της Αχαϊκής, με τη διοίκηση της ομάδας της Κάτω Αχαγιας να βγάζει και σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής.

«Δώρο για σένα»

Μπορεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον Νομό, με την θέση της να είναι στις Εθνικές Κατηγορίες.

Έτσι, με γνώμονα αυτό, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο καρδιάς» στον κόσμο της που είναι πάντα δίπλα της, ή όπως λέει και ο στίχος: «ένα δώρο για σένα, που για μένα τα πάντα τολμάς… ένα δώρο καρδιάς»

Η ομάδα λοιπόν μας έχει την μεγάλη χαρά και την τεράστια τιμή να ανακοινώσει την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου Φερνάντο Μπραντάν.

Ο 42χρονος μέσος που έχει μια τεράστια πορεία στον χώρο, γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1980 στην πόλη Σάλτα της Αργεντινής, έγινε γνωστός στην χώρα μας από το πέρασμα του από την Παναχαϊκή την σεζόν 2008-09, στην οποία αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός.Στην

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε ακόμη στον Ασπρόπυργο και τον Άλιμο, ενώ πέρασε από πολλές ομάδες στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη, την Χιλή, την Παραγουάη, την Βολιβία κα το Μεξικό.

Τα τελευταία 3 χρόνια διαμένει στην Ελλάδα και είναι ποδοσφαιρικά ενεργός σε ανεπίσημες αναμετρήσεις (παλαίμαχοι Παναχαϊκής, τουρνουά κ.ο.κ.) και στην Αχαϊκή θα έχει σύνθετο ρόλο, αφού η προσωπικότητα του θα αποτελέσει οδηγό για τους νέους παίκτες, όπως και η εμπειρία του η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας.

Ο Μπραντάν έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τα «κιτρινόμαυρα» και σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση με την Αχαϊκή.
Fernando, bienvenido a L.A.