Τοπικά

Η Αλεξάνδρα Τσάφου στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φίλες και φίλοι,

✍Σαν Αλεξανδρα, δεν το θεωρούσα απαραίτητο, να αναρτήσω το βιογραφικό μου, γιατί δεν θα διαβάσετε τίποτα διαφορετικό ή επιπρόσθετο ή πιο φανταχτερό(;!) από αυτά που ήδη ξέρετε για εμένα όλοι εσείς -φίλοι, γνωστοί και συμπολίτες – που γνωριζόμαστε προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια.
Η τεχνολογία όμως και οι απαιτήσεις των καιρών επιβάλουν αυτή την δημοσίευση.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, την σκέψη και την πεποίθηση μου, ότι μπορώ να είμαι μία ασφαλής, έντιμη και χρήσιμη επιλογή για την εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Αν το πιστεύετε και εσείς ζήτω, να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και να με στηρίξετε στον δίκαιο και έντιμο αγώνα που κάνω.
Σας ευχαριστώ
Βιογραφικό

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Σταυροπούλου – Τσάφου. Έχω γεννηθεί στην Πάτρα Αχαΐας στις 12/02/1968. Η καταγωγή μου εκ του πατήρ μου είναι από το ορεινό χωρίο Προφήτης Ηλίας (Γκέρμπεσι) Αχαΐας, ενώ εκ της πλευράς της μητέρας από το Πουρναρόκαστρο Αχαΐας. Έχω φοιτήσει στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας. Από το 1994 έως και σήμερα είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ το κατάστημα παιδικών ρούχων “BALLOON” στην πόλη της Κάτω Αχαΐας. Είμαι εν ενεργεία εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας και έχω διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας. Είμαι παντρεμένη εδώ και 34 χρόνια με τον σύζυγο μου Νεοκλή Τσάφο (Γεωργικές Καλλιέργειες) και διαμένουμε μόνιμα στον Άραξο Αχαΐας. Έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα, την Ασπασία Τσάφου, 33 ετών – Δικηγόρος εν ενεργεία σε Ελλάδα και Κύπρο και Πτυχιούχος Παιδαγωγικής και τον Ανδρέα Τσάφο, 30 ετών – Καθηγητής Μουσικής – Πτυχιούχος Κλασσικής Κιθάρας . Η ενασχόληση μου με τα κοινά και συγκεκριμένα η υποψηφιότητα μου, ως Περιφερειακή Σύμβουλος, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προέκυψε αυθόρμητα αλλά συνάμα και έχοντας πλήρη επίγνωση, ένεκα του γεγονότος ότι επιθυμώ από καρδιάς, να συνδράμω στον αγώνα του Περιφερειάρχη μας, αγαπητού Νεκτάριου Φαρμάκη, για μία Δυτική Ελλάδα εξωστρεφή με ανθρώπους αισιόδοξους. Για την Δυτική Ελλάδα που πραγματικά αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε. Μπροστά Για Όλους.