Τοπικά

Αεροδρόμιο Αράξου : Ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο ακόμα δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Του Περικλή Σκόνδρα, υποψήφιου με την Παράταξη “Δύναμη Προοπτικής”

Αεροδρόμιο Αράξου. Η περιοχή μας έχει ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο ακόμα δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως . Είναι καιρός να δώσουμε σαν δημοτική αρχή σημασία στην ανάδειξη και πλήρη εκμετάλλευση αυτού του μεγάλου πλεονεκτήματος μας .

Η ένωση ξενοδόχων αχαιας στην οποία είμαι μέλος με χρήματα όλων των μελών της έχει προσλάβει εταιρεία με εμπειρία στην ανάπτυξη αεροδρομίων (η εν λόγο εταιρία έχει ήδη σημείωση μεγάλη επιτυχία στην ανάπτυξη μικρών αεροδρομίων στην Ελλάδα ) , φανταστείτε λοιπόν με μπροστάρη τον ΔΗΜΟ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( η οποια σημειωτέον ήταν η μόνη που απάντησε θετικά σε παροχή βοήθειας ) να καταφέρουμε την πλήρη λειτουργεία του αεροδρομίου και τον χειμώνα και με σταθερές πτήσης .

Επιβάλετε η δημιουργία αντιδημαρχίας τουρισμού στον δήμο μας ώστε να μπορέσει να δώσει βάση και να εργαστεί σοβαρά και με σχέδιο στην προβολή της περιοχή και στην ανάδειξη της , και να εκμεταλλευτούμε και τους αρχαιολογικούς χώρους που διαθέτουμε οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι παντελώς άγνωστοι στους τουρίστες , και να αναδείξουμε την σημασία του οικοσυστήματος του δάσους της ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ στους απανταχού φυσιολάτρες οι οποίοι τον χειμώνα μπορούν να κάνουν το χόμπι τους και να φέρουν χρήματα στην περιοχή .

Έτσι θα μπορούμε να προσελκύσουμε χειμερινό τουρισμό φέρνοντας νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας

Έχουμε όλα τα όπλα αλλά δυστυχως μέχρι τώρα δεν τα εκμεταλλευόμαστε .