Τοπικά

Ροταρυ : Συνάντηση στο Αστέρα και Επίσκεψη σε Καραμανδάνειο & Γνώμη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα υποδέχθηκε τον Διοικητή 2023-2024 της 2475 Ροταριανής Περιφερείας ροτ. Δημήτρη Μπέκο, ο οποίος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άσπα, πραγματοποίησε την επίσημη επίσκεψή του στον Όμιλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του “Αστέρα”, παρουσία Ροταριανών και φίλων του Ομίλου. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης και φίλος του Ομίλου κ. Τάκης Παπαδόπουλος με την σύζυγό του, η Πρόεδρος του Inner Wheel Patra-Europea κ. Άννυ Ρούλια συνοδευόμενη από μέλη του Ομίλου, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας κα. Ελένη Γκίκα, ο υπεύθυνος του Νευρολογικού του Καραμανδανείου ΓΝΠΠ Δρ. Διαμαντής Κατερέλος κ. ά.

Η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ομίλου Χαρά Αναστασοπούλου και Πάνος Κόκκαλης καλωσόρισαν τον Διοικητή Γιάννη και την σύζυγό του και ενημέρωσαν το ακροατήριο για το Βιογραφικό του. Εν συνεχεία ο Διοικητής σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε γενικά στην ιστορία του Διεθνούς Ρόταρυ και ειδικότερα στους στόχους της φετινής χρονιάς, οι οποίοι συνοψίζονται στο «Δημιουργούμε Ελπίδα στον Κόσμο». Τόνισε επίσης την σημασία που αποδίδει στην δράση των Ροταριανών Ομίλων και στον εμπλουτισμό τους με νέους, ενθουσιώδεις επαγγελματίες, καθώς και την ενίσχυση του Ροταριανού Ιδρύματος, του Οικονομικού-Επενδυτικού βραχίονα του Ρόταρυ. Επίσης αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στην ιστορία και τις δράσεις του ΡΟ Πάτρα, του 3ου αρχαιότερου Ομίλου της Ελλάδος.

Μετά το πέρας της ομιλίας του Διοικητή η Πρόεδρος Χαρά του παρέδωσε εκ μέρους του Ομίλου αναμνηστικό λεύκωμα με θέμα την Πάτρα.

Ενωρίτερα μέλη του ΔΣ του Ομίλου συνόδευσαν τον Διοικητή Δημήτρη στο Καραμανδάνειο ΓΝΠΠ, η Διοικήτρια του οποίου Δρ. Ασπασία Ρηγοπούλου επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Ο Διοικητής ξεναγήθηκε στον χώρο λειτουργίας του νέου αποκτήματος του Νοσοκομείου, του υπερσύγχρονου Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, δωρεά των οργανώσεων ΑΧΕΠΑ και DAUGHTERS OF PENELOPY από το Νέο Μεξικό, κατόπιν ενεργειών του μέλους μας Γιάννη Χριστόπουλου, καθώς και στον υπό διαμόρφωση χώρο που θα χρηματοδοτηθεί μέσω District Grant του Ομίλου μας και άλλων 11 ΡΟ και του Inner Wheel Patra-Europea.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γνωριμίας με τον εκδότη της «Γνώμης» Πατρών κ. Χριστόπουλο στα γραφεία της Εφημερίδος.