Τοπικά

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας για την πολιτική απέναντι στην Περιφέρεια

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας αναφέρεται:

“Συνάντηση ανακοίνωσε ότι είχε η υποψήφια του Φαρμάκη Μαστοράκου με τους τρείς υποψήφιους Δημάρχους της Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου (μετά φωτό),που εξέδωσε συνάντησε ευνοϊκό κλίμα και από τους τρείς, και απόλυτη συμφωνία.
Τι ακριβώς συζήτησαν λοιπόν σύμφωνα με την κ Μαστοράκου;
-Να προχωρήσει το έργο της επέκτασης του φράγματος του Πηνειού. Αυτό βρισκόταν στα συρτάρια του Αλεξόπουλου από το 2011.Το υποσχέθηκε ο Φαρμάκης το 19.Ειναι στη ναφθαλίνη, και το 28 εκεί θαναι ακόμα.
-Την άρδευση από τον Πείρρο-Παραπείρρο. Εκρεμεί επίσης επί Αλεξόπουλου.
-Τη διάβρωση των ακτών. Πήρε τη μελέτη Ρογκάν ο Αλεξόπουλος και μας είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Τα ίδια είπε και ο Φαρμάκης .Τώρα η κ Μαστοράκου θα τα εξασφαλίσει από τις οικονομίες της!
Συμφώνησαν επίσης για τα αντιπλημμυρικά-που δεν έγιναν-,τους αγροτικούς δρόμους, το νερό λες και είναι παρατηρητές και όχι υπεύθυνοι. Όσο για την καθαριότητα τη βρήκαν λέει ανεκτή.
Είναι να απορείς γιατί οι τρείς τους κατεβαίνουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια. Αυτό που μπορεί να υποθέσεις είναι πώς τους χωρίζει μόνο το ποιός θα είναι ο διαχειριστής πού θα μοιράζει την πίττα στους εργολάβους.
Όσο για την κ Μαστοράκου είναι υποψήφια του Φαρμάκη ο οποίος συνέχισε το ανύπαρκτο έργο του επί 9 χρόνια αντιπεριφερειάρχη Αλεξόπουλου στη Δυτική Αχαΐα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καμία συμφωνία με την κ Μαστοράκου δεν πρόκειται να έχει, γιατί η πολιτική που υπηρετεί είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Είναι ντροπή της όμως γιατί είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και αγνόησε-γνωρίζοντας βεβαίως ότι εμείς δεν πρόκειτο να της κάναμε προεκλογική αβάντα όπως οι άλλοι-την Λαϊκή Συσπείρωση που στο ψηφοδέλτιο της έχει δύο διακεκριμένους γιατρούς συναδέλφους της.
Στίς 8 Οκτώβρη Μυλωνάς-Λιάκος-Αλεξόπουλος και Μαστοράκου πρέπει να βρουν το μάστορα τους ,και αυτός είναι ο λαός με την ψήφο του”.