Εκπαίδευση Τα Νέα της Αγοράς

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ: Ένα Νέο ΚΔΑΠ που Ανοίγει Νέους Δρόμους για τα Παιδιά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην καρδιά της περιοχής μας στην Κάτω Αχαΐα, ένα νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του.

Το “ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ”, υπόσχεται να είναι ένας δημιουργικός παράδεισος για τα παιδιά μας. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει, στοχεύει στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την ανάπτυξη των παιδιών μας μέσα από την τέχνη, τον πολιτισμό και τη διασκέδαση.

Μια από τις σημαντικές υπηρεσίες είναι η προετοιμασία των μικρών μαθητών για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Το “διάβασμα” γίνεται με χαρούμενο διαδραστικό τρόπο ωστε να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα !

Μερικές ακόμη από τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ είναι :

1. Εικαστικά – Εργαστήρι Πηλού και Γλυπτική: Τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής, τη δημιουργία αντικειμένων από πηλό και ακόμη και τη γλυπτική.

2. Κατασκευές : Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν διάφορα αντικείμενα και κατασκευές, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους.

3. Παιδική Λογοτεχνία : Η ανάγνωση και η αφήγηση ιστοριών ενθαρρύνονται, ενισχύοντας το αναγνωστικό ενδιαφέρον των παιδιών.

4. Θεατρική Αγωγή και Θεατρικό Παιχνίδι : Οι μικροί ηθοποιοί μπορούν να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τις κοινωνικές τους δεξιότητες μέσα από το θέατρο.

5. Επιτραπέζια Παιχνίδια : Τα επιτραπέζια παιχνίδια διασκεδάζουν και ταυτόχρονα ενισχύουν τη σκέψη, τη στρατηγική και τη συνεργασία.

6. Ρομποτικά – Πειράματα : Τα παιδιά εισέρχονται στον κόσμο της τεχνολογίας και των ρομποτικών, μαθαίνοντας πρακτικά πως λειτουργούν τα ρομπότ.

7. Μουσικοκινητική Αγωγή και Χορός : Ο ρυθμός και η μουσική γίνονται μέρος της καθημερινότητας των παιδιών, προωθώντας την κινητικότητα και τη δημιουργική έκφραση.

8. Γυμναστική : Η φυσική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για την υγεία των παιδιών, και το “ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ” προσφέρει ενδιαφέρουσες γυμναστικές δραστηριότητες.

Το ΚΔΑΠ “ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ” υπόσχεται να είναι ένας χώρος γεμάτος διασκέδαση, μάθηση και ανάπτυξη για τα παιδιά μας. Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες, το “ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ” ανοίγει νέους δρόμους για την εκπαίδευση και την ευχάριστη παιδική ηλικία.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο ΚΔΑΠ θα γίνει αγαπημένος προορισμός για τα παιδιά και τις οικογένειες μας. Επομένως, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο του “ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ” και να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ανθίσουν και να αναπτυχθούν με διασκέδαση και φαντασία.