Τοπικά

Γ. Χριστοδουλόπουλος για Φράγμα Πειρρου -Παραπείρρου:

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δήμος Δυτικής Αχαίας, Φράγμα Πειρρου -Παραπείρρου : Φράγμα στο χαράτσι.

Μυλωνάς και Αλεξόπουλος ήθελαν νέα χαράτσια στο νερό.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Πελετίδης και γλιτώσαμε νέο χαράτσι για το φράγμα Πείρρου-Παραπείρρου. Ο ένας σαν αντιπολίτευση στην Πάτρα και ο άλλος Δήμαρχος εδώ πρότειναν να δημιουργηθεί φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του φράγματος αναλαμβάνοντας το κόστος οι τρείς Δήμοι. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το ΣΥΔΙΣΑ(Φλόκα).

Να φορτωθούν οι δημότες κάνα οχτάρι ( και βάλε εκατομμύρια το χρόνο για να διορίσουν οι παραπάνω αργοσχολους με παχυλούς μισθούς των 5000 ευρώ όπως αυτόν του Αλεξόπουλου.
Η λειτουργία και η διαχείριση του φράγματος είναι ευθύνη των κυβερνήσεων.Εχουν υποχρέωση- γιαυτό πληρώνουμε φόρους-να εξασφαλίσουν στους Δήμους το απαραίτητο νερό μέχρι και τους ταμιευτήρες.

Υποχρέωση των Δήμων είναι το δίκτυο διανομής και η διασφάλιση οτι αυτό βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δε θα κυνδυνευσει η υγεία των δημοτών. Επίσης να εφαρμόσουν κοινωνική πολιτική για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και φιλολαική τιμολογιακή πολιτική.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν εφαρμόζεται από τη μεριά τους.Το νερό σε ανεπάρκεια στα περισσότερα ΔΔ,το δίκτυο στα κακά του χάλια, οι δεξαμενές επισης (πρόσφατο είναι το παράδειγμα στο Κράλι)και η ΔΕΥΑΔ διαχειρίζεται τη φτώχεια της με ευθύνη όλων των Δημάρχων και των διοικήσεων που πέρασαν.

Το Μυλωνα και τον Αλεξόπουλο όμως ελάχιστα τους απασχολούν αυτά. Στόχος τους ήταν και παραμένει το άρμεγμα της παχυάς αγελάδας που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ο φορέας διαχείρισης που από κοινού προτείνουν . Σιγά μην τους απασχολεί ποιός θα πληρώσει!

Μέχρι τώρα γλιτώσαμε γιατί στην Πάτρα ασκεί διοίκηση η Λαϊκή Συσπείρωση που έχει προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων, των φίλων και των συγγενών. Μαζί θ αγωνιστούμε και θα μπούμε εμπόδιο σε κάθε αντιλαϊκό τους σχέδιο όπως αυτό. Στίς 8 Οκτώβρη έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Οι διακομματικές κολεγγιές που δημιουργούνται κάθε φορά πριν τις εκλογές πρέπει να σπάσουν τα μούτρα τους.