Τοπικά

Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Φ. Λιακος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

Στη «μάχη» των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας που αρνούνται να αποδεχτούν την υποβάθμιση του τόπου μας «ρίχνεται» ένας ακόμη συνδημότης μας. Πρόκειται για τον ελεύθερο επαγγελματία Γεώργιο Καρρά του Θεοδώρου από τις Αλυκές ο οποίος με την υποψηφιότητά του στη ΔΕ Δύμης συνυπογράφει το συμβόλαιο της κοινωνικής συμμαχίας για έναν Δήμο φιλικό, ανθρώπινο που θα δίνει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας και θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Ένα συμβόλαιο που δεσμεύει την παράταξη μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα». Άνθρωπος δραστήριος και ασυμβίβαστος που μεγάλωσε τα τρία του παιδιά με αρχές και αξίες και δίνει σήμερα το παράδειγμα και στα δύο του εγγόνια ο Γεώργιος Καρράς προτάσσει την αγάπη για τον τόπο μας και διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Τον ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μου και με τιμά με το σεβασμό και τη φιλία του και του εύχομαι καλό αγώνα! Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα.

ΧΟΥΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ο Χουνάς Διονύσιος του Μιχαήλ είναι από σήμερα, ένας ακόμα σημαντικός υποψήφιος στον Συνδιασμό μας! Πετυχημένος επιχειρηματίας της Κάτω Αχαΐας, οικογενειάρχης και άνθρωπος της αγοράς και του μόχθου.
Συμπορεύεται και αυτός στον κοινό αγώνα, με μόνη επιδίωξη του, την αναβάθμιση του τόπου μας, την ανάπτυξη του Δήμου μας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση οικονομικών πόρων, για την δημιουργία έργων καθημερινότητας και υποδομής, την ανασυγκρότηση όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, που σήμερα έχουν αφεθεί στην τύχη τους…
Καλωσορίζω με χαρά τον νέο αξιόλογο υποψήφιο μας κ. Χουνά Διονύση στο συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ», του εύχομαι καλό αγώνα και καλή δύναμη!
Αυτή η νίκη, θα είναι του λαού μας! Θα είναι του τόπου μας! Θα είναι για τα παιδιά μας και για το μέλλον. που μας αξίζει!
Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ

Ο κ. Βασίλης Μπασιλάρης του Νικολάου, αγαπητό μέλος της κοινότητας των ΡΟΜΑ, είναι ένας από αυτούς τους συμπολίτες μας, που έμπρακτα αγωνιούν για το Δήμο μας και μάχονται για τα δικαιώματα των ΡΟΜΑ. Από σήμερα είναι υποψήφιος με την «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μόβρης!
Είναι ένας βιοπαλαιστής αγρότης, πατέρας 13 παιδιών (!), που εδώ χρόνια παλεύει με πάθος και σεβασμό για την καλυτέρευση των όρων διαβίωσης των ΡΟΜΑ, για την ίση αντιμετώπιση τους από το Δήμο, για την παροχή ευκαιριών και προοπτικής για τις οικογένειές τους.
Εμείς ως Παράταξη και εγώ προσωπικά, ως ο επόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, έχουμε εγγυηθεί για την επόμενη ημέρα, όλων των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων και ανάμεσα στα άλλα, έχουμε εξαγγείλει και τη δημιουργία Δημοτικού Γραφείου Ένταξης των Ελλήνων ΡΟΜΑ.
Γιατί οι ΡΟΜΑ της Δυτικής Αχαΐας, είναι ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, που πρέπει να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, αλλά και τα ίδια δικαιώματα, με όλους τους άλλους πολίτες!
Καλωσορίζω τον κ. Βασίλη Μπασιλάρη στην Παράταξη και το ψηφοδέλτιό μας και του εύχομαι «καλό αγώνα»!
Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!