Τοπικά

Ακόμη 4 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Νικολοπούλου Ιωάννα απο την Τ.Κ. Νιφορεΐκων είναι μια δυναμική γυναίκα, ιδιαίτερα κοινωνική, με άποψη και αποφασιστικότητα. Ιδιωτική υπάλληλος στον τουριστικό κλάδο, εργάζεται στο Grecotel Casa Marron, έχοντας έτσι δημιουργήσει ολοκληρωμένη άποψη και εμπειρία στον τομέα του τουρισμού. Σύζυγος και μητέρα 3 παιδιών, διατελεί πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου έχοντας πρόθεση να συνεισφέρει και να εξασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό τις συνθήκες και τις δυνατότητες που μπορούν να έχουν τα παιδιά μας στην άρτια εκπαίδευση. Η ενασχόλησή της με τα κοινά για πρώτη φορά πηγάζει απο την πρόθεση και διάθεσή της να δημιουργηθούν οι σωστές προδιαγραφές για ένα ενισχυμένο σύστημα παιδείας με πρόσβαση σε δράσεις και δημιουργική απασχόληση που θα δίνει στα παιδιά κίνητρα και ευκαιρίες . Ακόμα γνωρίζοντας από πολύ κοντά λόγω καθημερινής τριβής τις ανάγκες που έχει ο κάθε επισκέπτης στον τόπο μας, πιστεύει ακράδαντα πως με σωστές υποδομές, πρόγραμμα , ενημέρωση και προβολή ο τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί ραγδαία και να λειτουργήσει προς όφελος της περιοχής και των συνδημοτών μας. Με ανθρώπους που έχουν τεκμηριωμένη άποψη, εμπειρία, γνώση και πάνω απο όλα θέληση, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια Δυτική Αχαΐα με τους  ανθρώπους της μπροστά! Καλωσήρθες Ιωάννα!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο Χρήστος Μακρής από την Τ.Κ Πορτών είναι ένας συμπολίτης που αγαπάει την περιοχή και λειτουργεί με πρωταρχικό στόχο την πραγματική στήριξή της προς όφελος των συμπολιτών του.
Ο Χρήστος είναι πετυχημένος οικογενειάρχης, συνταξιούχος ναυτικός πλέον, ένας άνθρωπος δίκαιος και αποφασιστικός. Η συμπόρευσή του με εμάς είναι σημαντική , καθώς αποτελεί ουσιαστική απόδειξη ότι για τον τόπο που αγαπάμε, μπορούμε και πρέπει να λειτουργούμε υπερβατικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΦΟΡΑ

Η Κωνσταντίνα Νιφόρα από την Τ.Κ Λακκόπετρας είναι μια ακόμη νέα επιστήμονας που αποδέχεται το κάλεσμά μας και μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο για να προσφέρει και να στηρίξει ουσιαστικά τους συμπολίτες της. Μια δυναμική γυναίκα με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και τα παιδιά, η οποία ζει μόνιμα στην περιοχή και θέλει να δημιουργήσει εκεί την δική της οικογένεια.
Η Κωνσταντίνα έχει σπουδές στην Πληροφορική και Μ.Μ.Ε και Μεταπτυχιακό στις Ευφυείς Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Παράλληλα, διαθέτει παιδαγωγική επάρκεια από το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.
Θα είναι δίπλα μας στηρίζοντας την προσπάθειά μας αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας για έναν Δήμο πρωτοπόρο που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ανδρέας Ανδρονόπουλος από την Τ.Κ. Αλισσού είναι ένας ενεργός πολίτης που ζει μόνιμα στην περιοχή μας. Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, γυρίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου μας έχοντας σαφή εικόνα για την κατάσταση των χωριών μας. Έχοντας καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας μέσω της εργασίας του ο Ανδρέας, ανταλλάσσει απόψεις και διαμορφώνει λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες του τόπου μας. Σύζυγος και εργαζόμενος πατέρας 3 παιδιών θέτει υποψηφιότητα θέλοντας να συνεισφέρει ενεργά για να αλλάξει ριζικά η περιοχή μας.
Η παράταξή μας συνεχίζει δυναμικά με ανθρώπους που μπορούν να διακρίνουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και δουλεύουν για να τα αναδείξουν! Καλωσόρισες Ανδρέα!