Τοπικά

Εννέα ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αθανασία Παναγιωτοπούλου

Η Αθανασία Παναγιωτοπούλου από την Τ.Κ Λιμνοχωρίου, είναι μια ακόμη εκπροσώπηση της νέας γενιάς στην παράταξή μας, η οποία δεν διστάζει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την προοπτική για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον στην περιοχή που αγαπά και θέλει να ζήσει. Η Αθανασία, σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και λατρεύει την παράδοση της περιοχής μας. Είναι μέλος του Χορευτικού Συλλόγου Λιμνοχωρίου και με τη ζωντάνια και το δυναμισμό της τίθεται για πρώτη φορά υποψήφια στην αυτοδιοίκηση. Με ιδιαίτερη χαρά την υποδεχόμαστε στην ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για την Δυτική Αχαΐα. Καλώς ήρθες Αθανασία!

Νικόλαος Γεωργακόπουλος

Ο Νικόλαος Γεωργακόπουλος από την Τ.Κ Σαντομερίου είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος της Κοινότητας και αποτελεί έναν καλό γνώστη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τους συνδημότες μας, μαχητικά κ αποτελεσματικά. Ο Νίκος είναι οικογενειάρχης, και το ήθος, οι αρχές και οι γνώσεις του αποτελούν εγγύηση για τους συνδημότες μας. Η σχέση του με την περιοχή είναι διαχρονική καθώς έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών. Η προσθήκη του αποτελεί άλλη μια πολύτιμη μονάδα στο ενεργητικό της παράταξής μας προκειμένου η ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ να φτάσει σε κάθε σημείο της Δυτικής Αχαΐας. Καλώς ήρθες Νίκο!

Αθανάσιος Πετρόπουλος

Ο Αθανάσιος Πετρόπουλος από την Τ.Κ Καραιίκων, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας, είναι γνώστης όχι μόνο των προβλημάτων του τόπου μας, αλλά και της αυτοδιοίκησης.
Ο Θανάσης, είναι σήμερα συνταξιούχος αστυνομικός όντας επι χρόνια καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Με συνδικαλιστική δράση στην επαγγελματική του καριέρα, υπήρξε διαχρονικά υπέρμαχος των δίκαιων διεκδικήσεων και της υπεράσπισης του συλλογικού αγώνα. Οικογενειάρχης , και με έντονο το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς με αξιοπρέπεια και συνέπεια, ο Θανάσης θα βρίσκεται μαζί στον αγώνα μας για μια ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ στην Δυτική Αχαΐα. Καλωσόρισες Θανάση!

Ευάγγελος (Λάκης) Νικολόπουλος

Ο Ευάγγελος (Λάκης) Νικολόπουλος από την Δ.Ε Δύμης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Κάτω Αχαΐας. Ο Λάκης, ένας αισιόδοξος και δημιουργικός άνθρωπος, έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια και ζει στην περιοχή. Επιδιώκει με την συμμετοχή του για πρώτη φορά στα κοινά να καταθέσει στη συλλογική μας προσπάθεια, με ανιδιοτέλεια και ενδιαφέρον για τον τόπο μας, την όρεξη και την θέλησή του ετσι ώστε να φυσήξει στον Δήμο μας μια πραγματική ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ! Καλώς ήρθες Λάκη!

Ιωάννης Ανδρικόπουλος

Ο Ιωάννης Ανδρικόπουλος από την Τ.Κ Νιφορεΐκων είναι ιδ. υπάλληλος και ενεργός πολίτης με πολιτιστική και κοινωνική προσφορά, καθώς έχει διατελέσει μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νιφορεΐκων (ταμίας), πιστεύοντας πως μόνο με τη δράση μπορείς να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο. Ένας νέος άνθρωπος με παρουσία και στην τοπική Δόξα Νιφορεΐκων έχει υπάρξει μέλος του Συμβουλίου της ομάδας, αποτελώντας διαχρονικό και ένθερμο οπαδό της. Έχοντας μια ισχυρή σχέση αγάπης με την περιοχή , ο Γιάννης, είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση, θέλοντας την αγάπη του αυτή για τον τόπο να την κάνει ουσία προς το κοινό καλό και τους συμπολίτες του. Τον καλωσορίζουμε.

Αθανάσιος Καρέλας

Ο Αθανάσιος Καρέλας από την Τ.Κ Σαγαιίκων, είναι ιδ. υπάλληλος και πολύτεκνος πατέρας, που διαμένει μόνιμα στην περιοχή. Ο Θανάσης γνωρίζει από κοντά τις δυσκολίες του τόπου. Η ενασχόλησή του με τα κοινά και η συμμετοχή του βασίζεται στο γεγονός ότι πιστεύει στις δυνατότητες αξιοποίησης της περιοχής μας. Με αυτό το αίσθημα ευθύνης, και με την ελπίδα ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο με αποφασιστικότητα και σχέδιο, τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας. Καλώς ήρθες Θανάση!

Αλέκος Αγγελόπουλος

Ο Αλέκος Αγγελόπουλος από την Τ.Κ Καραιίκων, είναι ένας συμπολίτης μας που μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο με αφετηρία την προσφορά στους συνδημότες μας. Υποστηρικτής του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του τοπικού ποδοσφαίρου, έχει βρεθεί στην διοίκηση του Εθνικού Σαγαιίκων από την θέση του Αντιπροέδρου στο παρελθόν. Ο Αλέκος είναι οικογενειάρχης και υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, ένας έμπειρος και δυναμικός άνθρωπος που θέτει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή της ΑΝΑπτυξιακής ΠΝΟΗΣ για την Δυτική Αχαΐα. Πιστεύει ότι μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Καλώς ήρθες Αλέκο!

Νικολίτσα Σγούρα – Βλάχου

Η Νικολίτσα Σγούρα – Βλάχου από την Τ.Κ Άρλας, είναι μια δυναμική και δραστήρια συμπολίτισσά μας που ζει με την οικογένειά της στην περιοχή, συνδυάζοντας με επιτυχία τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις καλλιέργειες ως αγρότισσα. Η Νικολίτσα, μια γυναίκα που την χαρακτηρίζει το ήθος και η σοβαρότητα, ενισχύει την ομάδα μας, πιστεύοντας στις δυνατότητες του τόπου μας και στη δύναμη της συμμετοχικότητας για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Καλως ήρθες Νικολίτσα!

Ασημάκης Αλεξανδρόπουλος

Ο Ασημάκης Αλεξανδρόπουλος από την Τ.Κ Αράξου είναι άνθρωπος της παραγωγής ως αγροκτηνοτρόφος, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή. Οι καθημερινές ανάγκες του αγροτικού κόσμου, οι ιδιαιτερότητες και προκλήσεις της εποχής καθώς και η διάθεσή του για προσφορά, τον ώθησαν στην απόφαση με υπευθυνότητα και δυναμική να μπει στην πρώτη γραμμή για το κοινό καλό ως υποψήφιος και να μοιραστεί μαζί μας τη δική του πρόταση συμβολής και στήριξης του τόπου μας. Καλωσόρισες Ασημάκη!