Τοπικά

Πάτρα: Μαίνεται το θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας – Αρνείται τα πάντα ο σύντροφός της

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Εξακολουθεί να μαίνεται το μυστήριο γύρω από την υπόθεση θρίλερ στην  Πάτρα όπου μία 37χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, με ακατάσχετη αιμορραγία και υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν αν πρόκειται για γυναικοκτονία ή για ατύχημα, καθώς μετά τον θάνατο της 37χρονης, προσήχθη ο 43χρονος Αλγερινός σύντροφός της γυναίκας.

Ο 43χρονος  αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς αστυνομικοί εκτιμούν πως η αιμορραγία στη γυναίκα προήλθε από χτυπήματα. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία τις οποίες επικαλείται το pelop.gr, η 37χρονη βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο στο σπίτι της στο κέντρο της Πάτρας, όταν εκείνη άρχισε να αιμορραγεί από το σώμα της.

Την ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησε ο 43χρονος Αλγερινός, ο οποίος ανέφερε πως προσπάθησε χρησιμοποιώντας διάφορα ρούχα να σταματήσει την αιμορραγία, μάταια όμως. Όπως δήλωσε ο σύντροφός της, η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι και δεν συνερχόταν. Τότε κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.