Αθλητισμός

Τριπλή ανανέωση για την Δύμη

 
 
 
 
Ακόμα τρεις παραμονές παικτών είναι γεγονός για την Δύμη.

Σωτήρης Λαδάς (φωτό), Βαγγέλης Κατσιδήμας και Αλκιβιάδης Λιάκος θα δώσουν λύσεις και τη νέα σεζόν στα παρκέ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Παράλληλα ο Λαδάς είναι και προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Σωτήρη Λαδά, Βαγγέλη Κατσιδήμα και Άλκιβιαδη Λιάκο.

Ο Σωτήρης πέρσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα μας καθώς ήταν φαντάρος. Από τη νέα σεζόν, όμως θα είναι παρόν και θα δώσει λύσεις με το πολυ καλό μακρινό σουτ που διαθέτει. Ο νεαρός φόργουορντ είναι παράλληλα και ένας από τους προπονητές των ακαδημιών μας.

Ο Βαγγέλης ήταν μια έκπληξη στη σεζόν που τελείωσε, καθώς από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά, άρπαξε όλες τις ευκαιρίες, που του δόθηκαν. Απέδειξε, ότι έχει την αθλητικότητα και την ποιότητα για να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Α1.

Ο Αλκιβιάδης είναι γέννημα θρέμμα της Ομάδας μας με πολλές επιτυχίες στα τμήματα υποδομής, καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες του παιδικού και του εφηβικού, που ανέβασαν το σύλλογο μας στη Α κατηγορία. Διαθέτει πολύ καλό σουτ και σκληράδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του για να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση.

Ευχόμαστε στους τρεις αθλητές υγεία και προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

#ΑΟΔΥΜΗΣ07
#Α1ΕΣΚΑΗ