Τοπικά

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος …. Μεταγραφές !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κάθε καλοκαίρι έχουμε μεταγραφική περίοδο στο ποδόσφαιρο. Στα Δημοτικά ψηφοδέλτια της Δυτικής Αχαίας γίνονται όμως καθε τέσσερα χρόνια.

Αντιδήμαρχοι,Δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη αλλάζουν παράταξη. Οι μέχρι χθές συνεργάτες γίνονται εχθροί και οι παλιοί εχθροί φίλοι.
Πάντα για το καλό του τόπου!
Φέτος έχουμε επιπλέον και μεταγραφή υποψήφιου Δημάρχου από άλλο Δήμο. Ο Αλεξόπουλος αφού απέτυχε να εκλεγεί στην Πάτρα μετακόμισε στα μέρη μας γιατί φαίνεται οι Πατρινοι δεν εκτιμούν σωστά το πολύπλευρο ταλέντο του.
Επειδή όμως κοντά είναι η Πάτρα μαθαίναμε τι προσέφερε και σαν αντιπολίτευση εκτός του να κάνει καθυστέρηση καταψηφιζοντας ώριμα έργα και δράσεις που είχαν ανάγκη οι πολίτες της .
Όπως κατήγγειλε προχθές ο Κοινωνικός τομέας του Δήμου Πάτρας ο εκπρόσωπος του στην Οικονομική Επιτροπή που λόγω απουσίας του προέδρου Διονύση Πλεσσα (βρισκόταν σε αποστολή στην Αθήνα)προήδρευε σαν αντιπρόεδρος που είναι, έκανε κάτι ακόμα πιο ακραίο.
Αρνήθηκε να βάλλει σε ψηφοφορία εκτός ημερήσιας διάταξης το αίτημα του Κοινωνικού τομέα για επηγουσα αγορά τροφίμων. Έτσι άφησε χωρίς τρόφιμα παιδικούς σταθμούς, συσσίτια απόρων και τις άλλες δράσεις του τομέα όπως τις παιδικές κατασκηνώσεις.
Πρόκειται για το ΔΣ συνταξιούχο αστυνομικό Αθανασοπουλο που τον φέρνει μαζί υποψήφιο στο νέο του εγχείρημα.
Προορίζεται μάλιστα όπως ακούγεται για την αντικατάσταση του ιδίου στη προεδρία του ΣΥΔΙΣΑ με τον παχυλό μισθό. Θέση που κατέλαβε με την ψήφο και τις ευλογίες του νυν Δημάρχου Μυλωνα.
Είναι ταγμένη σε πολλούς αλλά αυτό είναι εσωτερικό τους θέμα.
Στις 8 Οκτώβρη αγαπητοί συμπολίτες καλούμαστε να ψηφίσουμε και γιαυτά. Θα επιλέξουμε γυρολόγους και φθαρμένο προσωπικό σ ένα σάπιο σύστημα;