Τοπικά

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Φ. Λιάκο- Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Κοινότητας Λακκόπετρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Τέσσερις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος, ανάμεσά τους και ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Λακκόπετρας, Γιώργος Ντεντόπουλος.

Εκτός από τον κ. Ντεντόπουλο ο κ. Λιάκος ανακοίνωσε τους Άγγελο Νιφόρα, Παναγιώτη Θωμά και  Κώστα Μπινιέρη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για τον Γιώργο Ντεντόπουλο ο κ. Λιάκος έγραψε “ο κ. Γιώργος Ντεντόπουλος, ο νυν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λακκόπετρας, ο άνθρωπος των πολλών και μεγάλων έργων, είναι και τυπικά από σήμερα, μαζί μας! Συμμαχητής και αυτός στον Συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα»! Ένα ακόμα «βαρύ» όνομα, μαζί με τόσα άλλα, που θέτουν τις βάσεις για την μεγάλη νίκη μας στις εκλογές του Οκτωβρίου! Με υπερηφάνεια είμαι σε θέση να ανακοινώσω την κάθοδο του τόσο επιτυχημένου πρόεδρου της Λακκόπετρας, του αγαπητού και δραστήριου, Γιώργου Ντεντόπουλου στην Παράταξή μας! Που έχει να επιδείξει πολυδιάστατη δράση, αφού εκτός από υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στο Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού Αράξου, είναι επίσημος Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA Β΄ και ένας λαμπρός οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών.
Καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Ντεντόπουλο στον Συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα».
Η παρουσία του θεωρώ ότι είναι καθοριστική για την Παράταξή μας. Είναι ένας ιδιαίτερα πετυχημένος αιρετός, με μεγάλη εμπειρία και αποτελεσματικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που χαίρει της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του! Βαθύς γνώστης όλων των προβλημάτων του Δήμου μας, αλλά και των προοπτικών που διανοίγονται από την χρηστή διαχείριση, την συνετή διοίκηση, την αποτελεσματική και επίμονη διεκδίκηση των δικαίων του Δήμου μας, σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και Υπουργείων!
Αγαπητοί συμπολίτες, Με τέτοιους ανθρώπους, της προσφοράς, τη δράσης και των έργων, ζητούμε την ψήφο σας! Για να ξανακάνουμε την Δυτική Αχαΐα, τόπο προόδου και ευημερίας, που να αξίζει στην μακραίωνη ιστορία της!”.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΦΟΡΑΣ

Για τον Άγγελο Νιφόρα από την Κ. Αχαΐα ανέφερε “ένας ακόμη συνδημότης μας, επιτυχημένος επιχειρηματίας και άξιος οικογενειάρχης προστίθεται στην αυτοδιοικητική μας ομάδα, δίνοντας ώθηση στον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα». Πρόκειται για τον Άγγελο Νιφόρα του Χρήστου από την Κάτω Αχαΐα ΔΕ Δύμης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να συμμετέχει στη συλλογική μας προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας μπροστά! Άνθρωπος δημιουργικός, ανήσυχο πνεύμα, με όρεξη και διάθεση προσφοράς έχει μάθει να μάχεται και να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής με σθένος και δυναμική. Θέτοντας πάντα στόχους στη ζωή του και αποτελώντας παράδειγμα για τα τρία παιδιά του, πιστεύει πως με σκληρή και ομαδική δουλειά, μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας, διαμορφώνοντας τις συνθήκες εκείνες που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο μας, θα δώσουν ξανά ελπίδα στους αγρότες μας, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Όπως και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, έτσι και ο Άγγελος διεκδικούμε την ευκαιρία να βγούμε μπροστά και να φτιάξουμε τον Δήμο που αξίζουμε! Για να γίνουμε όλοι ξανά νοικοκύρηδες στον τόπο μας και στον κόπο μας, χωρίς μεσάζοντες στο όνειρο!”.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

Για τον Παναγιώτη Θωμά από τον Αγ. Νικόλαο Κράλη ανέφερε “σε ορμητικό χείμαρρο νίκης έχει μετατραπεί το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας “Δύναμη Προοπτικής για την Δυτική Αχαΐα”, με τους συμπολίτες του Δήμου μας, να ενισχύουν μέρα με τη μέρα αυτό το πρωτοφανές λαϊκό ρεύμα! Σήμερα, έχω τη χαρά να υποδεχθώ στην ομάδα μας, έναν ακόμα δυναμικό υποψήφιο, που προστίθεται στους δεκάδες συναγωνιστές, για τη νικηφόρα μάχη και την αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας! Καλωσορίζω τον κ. Παναγιώτη Θωμά του Χρήστου, κάτοικο της Κοινότητας Αγίου Νικολάου Κράλλη, ιδιωτικό υπάλληλο και αγρότη. Ένας ακόμα σημαντικός συνδημότης μας, που καταθέτει όχι μόνο την υποψηφιότητα του, αλλά και το πάθος, την αγάπη, τη γνώση και την αγωνιστικότητά του, για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του πολύπαθου Δήμου μας! Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από τον λαό της Δυτικής Αχαΐας, πλέον έχουν γίνει πολιτική επιταγή για την αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο. Το παλιό φεύγει! Το καινούργιο έρχεται! Ξημερώνει νέα ημέρα, για τους δημότες μας! Για τα εγκαταλελειμμένα χωριά και τις υποβαθμισμένες Κοινότητες, που αφήνει πίσω της η απερχόμενη και πανικόβλητη Δημοτική Αρχή… Έρχεται η ελπίδα, έρχεται η προοπτική! Έρχεται η “Δύναμη Προοπτικής για την Δυτική Αχαΐα”.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΝΙΕΡΗΣ

Ο κ. Λιάκος ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα του Κ. Μπινιέρη από τη ΔΕ Ωλενίας αναφέροντας: “πάμε δυνατά, πάμε μπροστά και με τους νέους μας! Τους ανθρώπους που αγωνιούν για το αύριο, αλλά έχουν όνειρα και προσδοκίες και θέλουν να δουν τον τόπο μας να προοδεύει! Τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να είναι «πρωταγωνιστές» κι όχι κομπάρσοι. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Μπινιέρης του Φωτίου από τη ΔΕ Ωλενίας. Δυναμικός, ξεχωρίζει για την ποιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εργατικότητα του. Επιτυχημένος επιχειρηματίας- επαγγελματίας οδηγός με σθένος και αποφασιστικότητα συστρατεύεται μαζί μας μετατρέποντας κάθε του βήμα σε «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαϊα». Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια μας.
Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και οργάνωση, ενώνουμε δυνάμεις και λέμε ναι στην πρόοδο, την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την ποιότητα ζωής για τον τόπο και τους συνδημότες μας. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα καταφέρουμε αυτά που αξίζει ο Δήμος μας, αυτά που αξίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας!
Τον καλωσορίζω στην παράταξη μας και του εύχομαι καλό αγώνα!