Τοπικά

Νάντια Ασκούνη: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης ”χτίζει γέφυρες και όχι τοίχους”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ένα μήνυμα από καρδιάς η Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νάντια Ασκούνη θέλησε να ευχηθεί στον Νεκτάριο Φαρμάκη καλή επιτυχία και επίσημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Περιφερειάρχης και η κα Ασκούνη παρότι έχουν διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, κατάφεραν μέσω του αμοιβαίου σεβασμού, της εκτίμησης και της κοινής αντίληψης  για θέματα πολιτισμού και προσφοράς στην τοπική κοινωνία να χτίσουν μία δυνατή συνεργασία, που στηρίζεται σε στέρεες βάσεις.

Επιπλέον, διατηρούν οικογενειακές σχέσεις και η φιλία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι πάνω από πολιτικές ταυτότητες και κόμματα, υπάρχουν οι άνθρωποι και τα πρόσωπα εμπιστοσύνης.

Η ανάρτηση της Νάντιας Ασκούνη αναλυτικά:

‘Ο Νεκτάριος Φαρμάκης απέδειξε περίτρανα όλη αυτή την τετραετία ότι ” δεν υπάρχουμε εμείς και οι άλλοι”. Υπάρχουν οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια προβλήματα και την ίδια καθημερινότητα, υπάρχει ο θεσμός του Περιφερειάρχη που είναι πάνω από πολιτικές ταυτότητες και υπάρχει και ο άνθρωπος Νεκτάριος που “χτίζει γέφυρες και όχι τοίχους”. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!