Τοπικά

Aπόψε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει στις 20:00 ομιλία στη Πάτρα, στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποτρέψει ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς και μία δημοκρατία τύπου Ορμπάν»

Το διακύβευμα των εκλογών περιέγραψε από το Ηράκλειο της Κρήτης την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας και παράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «δεν επιθυμεί να είναι απλά εκ νέου πρωθυπουργός αλλά να είναι ηγεμόνας» καθώς επίσης ότι «επιθυμεί μία άρρωστη, ασθενική, ασταθή δημοκρατία τύπου Όρμπαν».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά στράφηκε και εναντίον των μικρότερων κομμάτων: «Στρατηγική και σχέδιο της ΝΔ δεν είναι μόνο να κερδίσουν αλλά και να αποδυναμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τη μόνη δύναμη που μπορεί να τους εμποδίσει να στήσουν ανεξέλεγκτο καθεστώς. Σχέδιό τους είναι μια κατακερματισμένη, παράλυτη από μικρούς εμφύλιους μικρών κομμάτων αντιπολίτευση. Μια αντιπολίτευση ανήμπορη να προβάλει σοβαρή αντίσταση στις πολιτικές του. Με 7, ακόμη και 8 κόμματα στη Βουλή. Και βλέπετε ποια κόμματα φουσκώνουν και υπερπροβάλλουν προεκλογικά. Όποια βοηθάνε αυτόν το σχεδιασμό. Για να μη μπορεί η Βουλή να έχει αξιοπιστία».