Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Ο.Σ.Δ.Ε. 2023 δηλώσεις στο Γραφείο Μαμάσης Διονύσης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ.) Μαμάσης Διονύσης στα Λουσικά Αχαΐας ενημερώνει ότι παρόλο την χρονοκαθυστέρηση και την αναμονή της έναρξης του Ο.Σ.Δ.Ε. 2023 υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης το γραφείο ήδη εξυπηρετεί και ενημερώνει παραγωγούς/αγρότες σχετικά με την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική περιόδου 2023-2027.

Προς το παρόν απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης του αγρότη αποτελεί και φέτος η προσκόμιση/διαδικασία εξαγωγής του νέου 6ψήφιου κωδικού εξουσιοδότησης 2023 ο οποίος δεν είναι ο ίδιος με τον περσυνό.

Παράλληλα πραγματοποιείται ενημέρωση για τις νέες ενισχύσεις ανά καλλιέργεια και την εφαρμογή οικολογικών πρακτικών. Τα Οικολογικά Σχήματα (Eco-Schemes) είναι τα νέα καινοτόμα προγράμματα που στηρίζουν έμπρακτα τους αγρότες και συμβάλλον στον στόχο για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα σχήματα θα εφαρμόζονται κάθε χρόνο σε επιλέξιμες εκτάσεις και οι παραγωγοί που θα θελήσουν να μετέχουν σε αυτά θα επιβραβεύονται λαμβάνοντας την ανάλογη οικονομική ενίσχυση.

Ο Μαμάσης Διονύσης συμμετείχε πρόσφατα και στην που ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στη Λαμία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας για το Ο.Σ.Δ.Ε. 2023 επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2693061055, 6947938358, Λουσικά Δυτικής Αχαΐας.