Τοπικά

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Δυτική Αχαΐα- Συλλήψεις για ρευματοκλοπές κι άλλα αδικήματα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα,  από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οκτώ ημεδαποί  (τέσσερις άνδρες – τέσσερις γυναίκες), διότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

16ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ

Επίσης, συνελήφθη, χθες στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας 16χρονος, διότι την 13-5-2023 στην Κάτω Αχαΐα αφαίρεσε δίκυκλο ημεδαπού άνδρα, το οποίο στην συνέχεια διέθεσε σε συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να το χρησιμοποιεί ως μεταφορικό μέσο. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι ο 16χρονος χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας αφαίρεσε φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε αμέσως μετά την τέλεση της κλοπής. Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τέλος συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής  Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (6,9) γραμμάρια ηρωίνης,  σε μορφή βράχου και το χρηματικό ποσό των (195) ευρώ.