Τοπικά

ΝΔ : Πλήθος κόσμους στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στην Κάτω Αχαΐα, σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και της ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Αχαΐας της ΝΔ.

Όλα τα ιστορικά και ενεργά στελέχη αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στην οδό 25η Μαρτίου, μπροστά από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και χειροκρότησαν τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Αχαΐα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ Αντώνης Κουνάβης, στο χαιρετισμό του, παρότρυνε όλους του πολίτες της Αχαΐας να δώσουν δυναμικό παρόν την Κυριακή 21 Μαΐου ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ΝΔ και χρωματίζοντας γαλάζιο τον εκλογικό χάρτη στην Αχαΐα.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Βασίλης Κανελλόπουλος υπογράμμισε τη μεγάλη δυναμική του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα και υπενθύμισε την υποχρέωση όλων των ευσυνείδητων πολιτών να ενισχύσουν τη ΝΔ ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει αυτοδύναμα, σταθερά, τολμηρά μπροστά, για το καλό της Αχαΐας και την Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές απεύθυναν από ένα σύντομο χαιρετισμό στους κατοίκους της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και ζήτησαν σε όλους να αγωνιστούμε δίχως ευφησυχσασλ από κοινού ώστε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος την Κυριακή των εκλογών.

Δυναμικό παρόν για άλλη μια φορά, έδωσε η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας με τον Πρόεδρό της Βασίλη Παναγόπουλο. Η νέα γενιά κέρδισε με διαφορά την πρώτη εκλογική μάχη στις φοιτητικές εκλογές της 10η Μαΐου και έδειξε το δρόμο της νίκης στη δύσκολη μάχη της 21ης Μαΐου.

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν για μια ακόμα φορά την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα.
Ευχαριστούμε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές, γιατί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για κοινή συστράτευση, σε ένα δύσκολο εκλογικό αγώνα με σκοπό τη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε την απαιτούμενη αυτοδυναμία στη ΝΔ έτσι ώστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το μεγάλο έργο για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, για τα παιδιά μας.