Τοπικά

Νέος κύκλος προεκλογικών εξορμήσεων για τα στελέχη της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στους ρυθμούς των νέων εκλογών κινείται η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τις διαδοχικές συσκέψεις όπου αναλύθηκε και το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για τον Νομό ξεκίνησε από χθες  η επαναλειτουργία των εκλογικών κέντρων σε Πάτρα, Αίγιο καθώς και όλων των περιπτέρων σε ολόκληρο τον νομό.

Κυρίαρχη άποψη όλων πλέον στην οργάνωση είναι ότι σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον οι πολίτες επιθυμούν να επαναβεβαιώσουν την απόφαση που ουσιαστικά πήραν στις προηγούμενες εκλογές. Το πρώτο δίλημμα είναι η αυτοδυναμία και αυτό δεν μπορεί να επιτρέψει κανέναν απολύτως εφησυχασμό. Το βασικό ζητούμενο είναι πως θα κυβερνηθεί ο τόπος.

Η εκτίμηση των στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. είναι ότι οι πολίτες δε ψηφίζουν για το ποιος θα είναι Αντιπολίτευση.

«Οι ισχυρές και σταθερές κυβερνήσεις είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές και ότι σε αυτές τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσουμε ποιος θα είναι Κυβέρνηση. Αν το βασικό  ζητούμενο των συμπολιτών είναι να επανεπιβεβαιώσουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση, τους καλούμε να ξαναψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και να μην ασχοληθούν τόσο με το τι γίνεται στην αντιπολίτευση. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτοδυναμία την επόμενη μέρα, για να μην  μπλέκουμε ξανά σε περιπέτειες που θα μπορούσαν να προκύψουν αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτοδύναμη. Σε αυτή τη δύσκολη μάχη όλα τα στελέχη, οι εθελοντές μαζί με τους τρεις επανεκλεγέντες Βουλευτές και όσους/ες συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της 21ης Μαΐου θα δώσουν το σκληρό αγώνα ώστε να είμαστε ακόμα περισσότεροι στην Αχαΐα στη νέα κάλπη για να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης που μετείχε χθες  σε οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υπογράμμισε ότι: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να πορεύεται με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε,  με την ειλικρινή αυτοκριτική και την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει αποφασισμένη να φέρει στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου που έχει ανοίξει στην Αχαΐα τα προβλήματα των πολιτών και τις προτάσεις που ήδη κατέθεσε για το μέλλον. Για καλύτερους μισθούς, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες υγείας με αναβαθμισμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, αποτελεσματικότερο κράτος δίπλα στον πολίτη, μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Και βέβαια για μια Ελλάδα ακόμη πιο ισχυρή και ασφαλή στο  αβέβαιο διεθνές περιβάλλον των εξωγενών κρίσεων και των εξ ανατολών προκλήσεων. Μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά»

ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες στην χθεσινή σύσκεψη αναλύθηκε η εκλογική τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός, από την μεγάλη διαφορά της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μάϊου.

Στη σύσκεψη προήδρευσαν ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ, πρώην υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, ο γραμματέας της Π.Ε. Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, θα συγκροτηθούν κλιμάκια πρώην υπουργών, που έχουν ήδη εξασφαλίσει την εκλογή τους, αλλά και στελεχών του κόμματος που θα περιοδεύσουν σε όλους τους νομούς της χώρας, συνεπώς και στην Αχαΐα.

Ακόμη με την ευκαιρία της χθεσινής συνάντησης ο Γραμματέας της Π.Ε. Παύλος Μαρινάκης, συνεχάρη τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Αντώνη Κουνάβη για την εκλογική επίδοση του κόμματος στην Αχαϊα.

Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ακόμη θεωρείται βέβαιη η νέα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, καθώς θα είναι από τις 3-4 περιοχές της χώρας, όπου θα πραγματοποιηθούν μεγάλες κεντρικές εκδηλώσεις. Η μορφή της εκδήλωσης που θα γίνει στην Πάτρα, αλλά και ο χώρος της, θα προσδιοριστούν προσεχώς.