Τοπικά

Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ομιλία στις 7 μ.μ. στην ΕΑΠ

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές 2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα σε προεκλογική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στον Αγιο Διονύσιο.

Το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια.

Τις προηγούμενες ημέρες επικρατούσε πυρετός προετοιμασιών από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, για την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αποψινής προεκλογικής εκδήλωσης.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο πρόεδρος της  ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, «είμαστε πανέτοιμοι ως κομματική οργάνωση και  βέβαιοι ότι θα έχουμε μία πετυχημένη εκδήλωση. Ο κόσμος ρωτά, ενημερώνεται και περιμένει να ακούσει τον πρωθυπουργό, να ακούσει πράγματα που σχετίζονται με το μέλλον της Αχαΐας. Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ηλεία ενώ η ομιλία του θα γίνει στις 19:00. Ο χώρος θα έχει διαμορφωθεί όπως και το 2019, όλες οι κερκίδες θα καλυφθούν με κόσμο ενώ θα μπουν καρέκλες και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται να είναι πολλοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο».