Τοπικά

Το πλάνο εκδηλώσεων & συμμετοχών του εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγεϊκών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγαϊκων ενημερώνουμε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου μας για τις δράσεις – εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν :

Πλησιάζουν οι μέρες για την αναχώρηση της 2ημερης εκδρομής μας στα μέρη της Μεσσηνίας και Λακωνίας (13-14 Μάϊου)

Παραμονή Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης θα είμαστε στη Μέρτεζα. Σάββατο 20/5/2023 μετά τον εσπερινό το χορευτικό μας έχει την τιμή να συμμετέχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μέρτεζα .

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα κάνουμε ενέργειες για να έρθει κινητή μονάδα μαστογραφίας στο χωριό μας .

Κατά τον μήνα Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τα παιδιά των χορευτικών.

Η μεγάλη γιορτή θα γίνει στις 14 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού μας όπου ο Σύλλογος θα κάνει πολιτιστική εκδήλωση με τραγουδιστές της παράδοσης και τα χορευτικά τμήματα θα μας εκπλήξουν . Περισσότερες πληροφορίες για τα ονόματα των τραγουδιστών προσεχώς .

19 Ιουλίου θα παρευρεθούμε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Καρεϊκα και μετά τον εσπερινό θα χορέψουν τα παιδιά του χορευτικού μας.

Στην συνέχεια θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν οι εξής εκδρομές :

  • Μονοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη
  • Μονοήμερη εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου όπου θα παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση
  • Εκδήλωση επετείου με αντάμωση νέων και προηγούμενων χορευτικών τμημάτων
  • Αρχές Σεπτεμβρίου θα οργανώσουμε 2ημερη εκδρομή στην Τήνο, ιερό προσκύνημα στην Παναγία Ευαγγελίστριας και θα πάρουμε από κοντά την Ευλογία της
  • Στα μέσα Οκτωβρίου θα καταλήξουμε στην Ορεινή Ναυπακτία με αφορμή τη γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην πλατεία της Άνω Χώρας και του Πλατάνου περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εκδήλωση-ενέργεια μας θα γίνετε πριν την πραγματοποίησή της!!!!

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που είστε δίπλα μας, σας χρειαζόμαστε όλους, μας βοηθάτε με τις επιθυμίες σας να κάνουμε πράξη τα έργα μας. Μην ξεχνάτε η αμοιβή μας είναι η συμμετοχή σας, το χειροκρότημά σας και τα υπέροχα λόγια σας!

Με τιμή το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγαϊκων