Τοπικά

ΑΚΙΔΑ : Συνεχίζονται οι τριβές – Ζητούν Γενική Συνέλευση

ΑΚΙΔΑ , απευθείας αναθέσεις , Δημότες της Δυτικής Αχαΐας , επέκταση της διώρυγας του Φράγματος Πηνειού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Του Γιώργου Αθανασόπουλου

Με αφορμή την επιστολή που έστειλε το μέλος της ΑΚΙΔΑ ,Κώστας Κουμούτσος, στον επικεφαλή της παράταξης, κ Κουνάβη , θα ήθελα να τοποθετηθώ ως εξής.

Αν και είναι σε όλους γνωστό, ότι ο Κώστας, έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, από τα λύματα που βγαίνουν στην αυλή του σπιτιού του, επειδή δεν γνωρίζω τις ακριβείς ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της ΔΕΥΑΔ για την αποκατάσταση του προβλήματος, δεν μπορώ να πάρω θέση. Θεωρώ όμως ότι για να το επαναφέρει δεν έχει λυθεί ακόμα.

Διαβάζοντας όμως την επιστολή, στην οποία ο Κώστας αναφέρεται ονομαστικά στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ τον κύριο Κουνάβη, παρατηρώ ότι στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, απαξιεί να αναφέρει το όνομα του Κουμούτσου , γράφοντας “Καλό θα είναι ορισμένοι”. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό σε παλιούς του συντρόφους ο πρόεδρος.

Επειδή όμως ο Κώστας ο υπήρξε ίσως ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Κουνάβη στην ΑΚΙΔΑ παίρνοντας μάλιστα θέση ανοιχτά εναντίον μου στην προσωπική διαμάχη που είχα με τον πρόεδρο (άρα κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι μεροληπτώ) θεωρώ απαράδεκτη την παραπάνω συμπεριφορά και επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά το “ποιόν του ανδρός”.

ΥΓ1. Επειδή η ΑΚΙΔΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, περιμένω από τον πρόεδρο μας να αναλάβει την πρωτοβουλία και να ορίσει γενική συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί η αυτόνομη, η μη, κάθοδος της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές Ευελπιστώ δέ ότι αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί κανονική συνέλευση και όχι όπως την προηγούμενη, μυστική, στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

ΥΓ2. Αναμένω δε ακόμα το εξώδικο που με αφορά, να αποσταλεί στην κύρια κατοικία μου (αν δεν την γνωρίζεται ευχαρίστως να σας διευκολύνω).