Τοπικά

Χαμόγελα, κάλαντα και γλυκίσματα στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Σαγαίικα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγαιϊκων πιστός στο ραντεβού του διοργάνωσε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην πλατεία του χωριού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς, ο πρώην Δήμαρχος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και συλλόγων και φίλοι του συλλόγου.
Όπως ανέφερε και η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ευγενία Σαρτζή “η χαρά και η συγκίνηση εκείνο το βράδυ ήταν μεγάλη για όλους εμάς αλλά πολύ περισσότερο για εμένα ως νεο εκλογής πρόεδρος, οφείλω να ομολογήσω πως ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έγνοιες, ένταση, αγωνία, ενθουσιασμό και χαρά ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πήρα την σκυτάλη από την άξια προκατοχό μου Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου και θέλω να την ευχαριστήσω εκ βαθέων με την θέλησή της, την προσπάθεια και τις ενέργειές της όλα αυτά τα χρόνια έφτασε το Σύλλογο στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Την ευχαριστούμε πολύ που συνεχίζει να είναι δίπλα μας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε χρόνο σπάμε κάθε ρεκόρ, έτσι και φέτος αφού το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας έχει ύψος περίπου 12 μέτρα και πάνω από 20.000 λαμπάκια. Με την μεγαλύτερη φάτνη που θα μπορούσαμε να έχουμε , αυτό χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής που κάθε χρόνο μας στηρίζουν με ότι καλύτερο μπορούν. Σημαντική ήταν και φέτος η βοήθεια του Προέδρου της Κοινότητας Σαγαιϊκων Ανδρέα Σαρτζή, ο οποίος ήταν στην πρώτη γραμμή και πάσχισε τόσο όσο εμείς για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα .Μαζί με τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, Αντώνη Δερμιτζάκη, Αργύρη Δημόπουλο, Τάκη Τσιριβάκο, Κασσιανή Κυριακοπούλου, Αγγελική Κωνσταντοπούλου, Γιώργο Κολλιόπουλο”.
Μετά την φωταγώγηση του Δέντρου  ακολούθησαν χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Γιώργο Μαγιάκη ο οποίος είναι στο Σύλλογο από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του.
Η υπέροχη βραδιά έκλεισε με υπέροχα κεράσματα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σαραγλί, λουκουμάδες, τεντούρα ,τσίπουρο, αναψυκτικά και χειροποίητους λουκουμάδες από τα χέρια της κυρίας Χριστίνας ,της κυρίας Νικολίτσας και της κυρίας Δήμητρας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.