Αθλητισμός

#volleypass….. στα Αστέρια πας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διάρκειας της γυναικείας ομάδας βολευ των Αστεριών Αχαΐας που θα αγωνίζεται από φέτος στη Β’ Εθνική, με ομάδες από όλη την Πελοπόννησο καθώς και Στερεά Ελλάδα.

Παραδοσιακές δυνάμεις του Πελοποννησιακού Βολευ και όχι μόνο θα περάσουν από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας. Μοναδική στιγμή για όλη την περιοχή μας μα ζήσουν φέτος τη μοναδική στιγμή και να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της συμμετοχής. Η στήριξη όλη της Δυτικής Αχαΐας στη μοναδική εκπρόσωπο γένους θυληκου κρίνεται απαραίτητη. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει πλέον την οργάνωση της φετινής χρονιάς καθώς το προπονητικό team τρέχει τον προγραμματισμό που έχει ως απώτερο σκοπό την παραμονή του βασικού κορμού και ουσιαστικές προσθήκες που θα προσφέρουν λύσεις και εμπειρία.

#volleypass….. στα Αστέρια πας ! Στο πνεύμα της εποχής των “pass” τα Αστέρια δε μένουν αμέτοχοι και έτσι δημιουργούν τις κάρτες διάρκειας της νέας χρονιάς για όλες τις φίλες και τους φίλους που θέλουν να στηρίξουν την νέα προσπάθεια των Αστεριών που είναι τεράστια τιμή για την περιοχή μας.

Το westcity για μία ακόμη χρονιά θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας της ομάδας των Αστεριών

Σας περιμένουμε όλους!