Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας: 12η χρονιά για τις “αστεράτες” Ακαδημίες

 
 
 
 
Για 12η συναπτή αγωνιστική περίοδο θα λειτουργήσουν οι Ακαδημίες των Αστεριών Αχαΐας.

Η φετινή έναρξη έχει οριστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά μια ημέρα νωρίτερα θα υπάρξει ενημέρωση προς τους γονείς των παιδιών για το πλάνο της σεζόν που έρχεται.

Όλα αυτά φυσικά θα συμβούν στο Νέο Κλειστό της Κάτω Αχαΐας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Και φτάνουμε στη 12η χρονιά μας να ανακοινώνουμε την επίσημη εκκίνηση των Ακαδημιών ”Αστέρια” την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη και την προτιμησή σας για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών σας,  μας έφερε στην κορυφή,  ώντας ο πρώτος σύλλογος που κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργίας 10 χρόνων να έχει τμήμα που συμμετέχει σε Εθνικές κατηγορίες.

Πρώτα ήρθε το μπάσκετ με επιτυχίες σε αναπτυξιακά Μίνι, Παμπάιδων, Πάιδων και Εφήβων και αξιοζήλευτες πορείες ομάδας Νέων ανδρών όπως αυτές των πρότυπων ακαδημιών.

Η έλευση του Βόλευ έφερε την επιλογή στα κορίτσια της περιοχής και μαζί χτίσαμε μια κουλτούρα που ευδοκίμησε με την άνοδο του γυναικείου τμήματος για πρώτη φορά στη Δυτική Αχαϊα στη Β΄Εθνική μιας ομάδας Βόλευ. Ο στίβος η ”αρχή του αθλητισμού” στο πρόγραμμα παλι απο φέτος για την εκγύμναση των μικρών ηλικιών με την ευχή όλων την ολοκλήρωση του τερέν στο Δημοτικό Σταδιό της Κάτω Αχαγιάς τους επόμενους μήνες.

Για ολα αυτά και για άλλα πολλά θα δώσουμε ραντεβού στις κερκίδες του Νέου Κλειστού Κάτω Αχαϊας την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με αθλητές, γονείς και προπονητές να αναλύσουμε το πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: Χρήστος Σαράντης 6977242445 – Θάνος Τσάμης 6933193633