Τοπικά

Στην Κάτω Αχαΐα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη και τον Γεν. Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και το πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Ν.Δ., Αντώνη Κουνάβη.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος, με μέλη της ΔΗΜΤΟ στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας με ιδιαίτερα ήρεμη και χαλαρή διάθεση συνομίλησε για αρκετή ώρα με κατοίκους της περιοχής. Έκανε μια σύντομη αναφορά στο  κυβερνητικό έργο στον τομέα ενέργειας και περιβάλλοντος,  άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στη Δυτική Αχαΐα από τους Προέδρους Συλλόγων Αγροτών, Εμπόρων- ελεύθερων επαγγελματιών και Ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας. Διαβεβαίωσε ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπουργικό συμβούλιο σχεδιάζουν και προετοιμάζουν  συντονισμένα και σταθερά τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης. Όπως είπε, στόχος της κυβέρνησης είναι να εξασφαλιστεί ενεργειακή επάρκεια, να αποτραπούν οι υψηλές τιμές από τους παρόχους ρεύματος, ώστε ο επερχόμενος χειμώνας να μην είναι επώδυνος για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες.

Ο πρόεδρος Βασίλης Κανελλόπουλος μαζί με μέλη της ΔΗΜΤΟ, πρόσφερε στον υπουργό ένα αναμνηστικό δώρο με τοπικά προϊόντα από τη Γη των Δυμαίων και τον προσκάλεσε επίσημα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.