Τοπικά

Τρεις προσλήψεις στον Δήμο Δυτική Αχαΐας- Δείτε πότε λήγουν οι αιτήσεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Προκήρυξη για την πλήρωση τριών θέσεων με σύμβαση διάρκειας δύο μηνών “έβγαλε” στον “αέρα” ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ένας οδηγός, ένας χειριστής φορτοεκφορτωτή και ένας εργάτης γενικών καθηκόντων.

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.Κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να κατέχουν τα υποχρεωτικά τυπικά και πρόσθετα προσόντα πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας των τίτλων σπουδών τους εφόσον έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή.
4.Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για μία (1) μόνο θέση (παρέχεται έντυπο στην ιστοσελίδα του Δήμου) η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης προσκομίζοντας υποχρεωτικώς, εκτός από τα τυπικά προσόντα πρόσληψης που αναφέρονται παραπάνω, και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους.
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης πρόσφατης έκδοσης (το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί από διαδικτυακή πύλη με χρήση των προσωπικών κωδικών του ΤΑΧΙSΝΕΤ).
3. Βεβαίωση εμπειρίας, όπου απαιτείται (προσκομίζοντας βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή βεβαίωση προϋπηρεσίας σε φορείς του Δημοσίου Τομέα).
4. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
5. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται το καλώς έχει της υγείας τους και της φυσικής τους καταλληλότητας που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητάς που επιλέγουν.
6. Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλεγεί όποιος: α) έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία,
καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε γ) έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή δ) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση. Επιπλέον να δηλώνει ότι δεν έχει απολυθεί από θέση φορέα δημοσίου λόγω πειθαρχικής δίωξης.
7. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα υπέρβασης της απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: v.kalantzi@ddachaias.gr είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η 16η Ιουλίου.