Τοπικά

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτ. Αχαΐας με τον Αντιπεριφερειάρχη, Τ. Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Προέδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας, Βασίλης Κανελλόπουλος, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού – Διοίκησης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκη Παπαδόπουλο.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης έγινε μια σύντομη αλλά ουσιαστική επισκόπηση για το έργο της Περιφερειακής Αρχής για ολόκληρη την Περιφέρεια αλλά και για τη δυτική Αχαΐα. Παρουσιάστηκε η προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια για την ταχύτερη και βέλτιστη απορρόφηση των κονδυλίων με σκοπό την σταδιακή και αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.

«Είναι ολοφάνερο ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει αλλάξει ταχύτητα κι αυτό φαίνεται τόσο στην πιο γρήγορη υλοποίηση των έργων, αλλά και στην άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν στις τοπικές κοινωνίες, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θαύματα δεν επιτελούμε αλλά προσπαθούμε εδώ και τρία έτη για το καλύτερο και αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Όσον αφορά στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση υπάρχει και η διάθεση και οι πόροι να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια και να προχωρήσουμε ταχύτερα σε αυτό τον τομέα», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την αμέριστη συμπαράσταση της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο πρόσωπο του Νεκτάριου Φαρμάκη και σε όλους τους συνεργάτες τους.

«Η τοπική οργάνωση της ΝΔ στη δυτική Αχαΐα αναβαθμίζεται, ανανεώνεται. Απόκτησε τα δικά της γραφεία και σύντομα μέσα στον Ιούλιο θα μπορεί να δέχεται τον κάθε ΝΔ τη αλλά και κάθε πολίτη. Από την αρχή της θητείας της, είναι δίπλα στην Περιφερειακή Αρχή, διαθέσιμη να συνδράμει και να συνεισφέρει με κάθε πρόσφορο τρόπο στην επίλυση των ζητημάτων της δυτικής Αχαΐας, τα οποία είναι αρκετά και δυστυχώς έμειναν άλυτα ή βραδυπόρησαν, από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.  Αναμένουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια της Περιφέρειας στη δυτική Αχαΐα. Στο πλαίσιο αυτό η ΔΗΜ.Τ.Ο. στηρίζει την σημερινή Περιφερειακή Αρχή και σχεδιάζει την πραγματοποίηση εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες. Στόχος μας και επιδίωξη είναι να αναδείξουμε από κοινού, την ΝΔ πρώτη στη Δυτική Ελλάδα, ιδιαίτερα δε για εμάς να περάσουμε μπροστά και στον Ν. Αχαΐας», τόνισε ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος.