Lifestyle

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του X-Factor κατάφερε να πάρει ο συντοπίτης μας Χρήστος Αδαμόπουλος !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ερμηνεία του ήταν μοναδική με το ιδιαίτερο στίγμα που αφήνει ο Χρήστος σε κάθε κομμάτι που ερμηνεύει , η σκηνική του παρουσία μαζί με την πολύ όμορφη ενδυματολογική του επιλογή, του έδωσαν δικαίως, έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, μια από τις 5 θέσεις της διεκδίκησης των δύο πρώτων θέσεων.

Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 21:00 θα αναμετρήσει τις δυνάμεις του, με την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, με την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με τους “Γίναμε” από την ομάδα του Μιχάλη Κουίνελη και με τον ομόσταβλο του Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία είναι η μοναδική που θα εκπροσωπηθεί στον τελικό από δύο καλλιτέχνες.

Τέλος οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι συντοπίτες του Χρήστου οργανώνουν αποστολή με λεωφορείο από την Κάτω Αχαΐα στην Αθήνα έτσι ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον μεγάλο τελικό στην Αθήνα!

Χρήστο από την συντακτική ομάδα του westcity αλλά και τη γενέτειρα σου την Κάτω Αχαΐα, σου ευχόμαστε ολόψυχα την νίκη στον διαγωνισμό αλλά και κάθε επιτυχία στην καλλιτεχνική σου πορεία η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι αξιόλογη!