Τοπικά

Η “Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης” στην Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εκδήλωση – συναυλία με την «ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» στις 25/6/2022 στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης διήνυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από ταλαντούχους μουσικούς καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό.

Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη στην σωστή παρουσίαση των τραγουδιών του υπηρετεί η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης . Η Ορχήστρα, με την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και ουσιαστικού γνώστη του έργου του μεγάλου δημιουργού,
μαζί με εξαίρετους μουσικούς και ερμηνευτές παρουσιάζει τα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχηση τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν.

Η συναυλία σκοπεύει να μεταφέρει ένα γνήσιο λαϊκό κλίμα και να δώσει νέα πνοή στα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, πάντα με σεβασμό και προσήλωση στο πνεύμα του δημιουργού.