Τοπικά

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο στην Ακτή Δυμαίων- Κι άλλες συλλήψεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, αλλοδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλάγια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονη ημεδαπή γυναίκα.

Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο της 72χρονης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα να προκληθεί ο  θανάσιμος τραυματισμός της.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου (9) γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο τροχούς από σταθμευμένο ποδήλατο αλλοδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν τη πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν.