Αθλητισμός

Λύγισε από τον Αχαιό η Δόξα Νιφορεϊκων, δεν «Χ»άρηκε το Λιμνοχώρι

 
 
 
 
Ολοκληρώθηκε χθες η 3η αγωνιστική στα νέα πλέι-άουτ της Α κατηγορίας, όπου η 6η τελευταία θέση θα οδηγήσει στην Β΄κατηγορία.

Ο Αχαιός Σαραβαλίου έκανε σεφτέ, κερδίζοντας στα Βραχνέικα την Δόξα Νιφορείκων σε ένα συγκλονιστικό ματς. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 73΄αποβλήθηκε ο Παπαστεργίου, ενώ από πλευράς Δόξας την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Ρηγόπουλος στο 54΄.

Οι συνθέσεις…

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Π. Χρηστίδης): Βεντουρής, Καλύβας (31’ λ.τ. Κλουκινιώτης), Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ανδριέλλος, Παπαστεργίου, Γκέβορι, Νικολόπουλος (89′ Καντας), Κυριαζόπουλος, Μικελάτος (89′ Ντεντόπουλος), Μούτσα.

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡ. (Άγγ. Κίκινας): Πετρόπουλος, Ταπεινός, Β. Γεωργίου (87′ Δ. Ανδρικόπουλος), Π. Ανδρικόπουλος, Καρέλας, Νταλάπας, Ραυτακόπουλος, Ρηγόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος, Βρύνιας.

Ισοπαλία είχαμε στο Μιντιλόγλι, κάτι που δεν βόλεψε, ούτε την Αρόη, αλλά ούτε το Λιμνοχώρι. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Γκολφινόπουλο, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο με τον Δημητρέλη, αλλά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες παραμένουν σε δεινή θέση. Το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αχαιό είναι «τελικός» για την ομάδα του Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλου.

Οι συνθέσεις…

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης-Κ. Στουπάκης): Μούζος, Γιαννέλος, Δημητρέλης, Κουκκίδης, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Κογιός (89’ Σ. Δριβήλας), Δράκος (60’ Δημητρίου), Β. Δριβήλας, Στουπάκης (89’ Σουγλέρης), Κώτσιας.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Νιφόρας (71’ Δούλος), Τζίμας, Μαντάς, Γκότσης, Βλάχος, Γκολφινόπουλος.

Τα αποτελέσματα- η βαθμολογία- η επόμενη:

ΑΠΟ Αρόης- Λιμνοχώρι 1-1  (42 Δημητρέλης/ 22 Γκολφινόπουλος)

Αχαιός Σαρ.- Δόξα Νιφορ.  3-2  (8 Μούτσα, 19 αυτ. Γεωργίου, 26 Γκέβορι/ 43 Γεωργίου, 83 Ραυτακόπουλος)

Δίας- Πάτρα 2005  0-1  (31 Σουγλέρης)

 

Η Βαθμολογία (σε 3 παιχνίδια)

Πάτρα 2005  9  (6-3)

Δίας 6  (4-1)

Δόξα Νιφορ.     4  (6-5)

Αχαϊός Σαρ.   3  (5-6)

Λιμνοχώρι  2  (3-4)

————————————-

ΑΠΟ Αρόης 1 (2-7)

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4η αγωνιστική)

Σάββατο 18 Ιουνίου (στις 18:30)

Πάτρα 2005- ΑΠΟ Αρόης

Δόξα Νιφορ.- Δίας

Λιμνοχώρι- Αχαιός Σαρ.